Μια σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης.

Ο Άρης Λουπάσης έχει δημιουργήσει στο Instagram έναν λογαριασμό, μέσα από τον οποίο συχνά με αναρτήσεις του μας ταξιδεύει στο χρόνο, δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν αγαπημένων ελλήνων σταρ.

Σε μία από τις αναρτήσεις του, ο Άρης Λουπάσης δημοσίευσε μία ακόμα σπάνια vintage φωτογραφία, αυτή τη φορά από το μακρινό Πάσχα του 1968 με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο πλευρό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε:

«Ανήμερα του Πάσχα του 1968 ο θίασος Αλίκης Βουγιουκλάκη- Δημήτρη Παπαμιχαήλ ανεβάζει με επιτυχία στο «Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης» την κωμωδία των Τσιφόρου-Βασιλειάδη «Ζητείται νέα με προίκα» την οποία έχει ανεβάσει το καλοκαίρι του ’67 στο θέατρο «Μινώα» και το περίοδο 1967-68 στο «Κοτοπούλη -Rex».

Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας (φώτο) αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, πλήθος θαυμαστών τους υποδέχεται με μεγάλο ενθουσιασμό ανάμεσα στους οποίους και ο αγαπημένος φίλος και κουμπάρος τους Γιώργος Κρητικός γνωστός ως «Κρικέλας» που προσφέρει δώρο στην Αλίκη και ένα αρνάκι.

Στο θρυλικό εστιατόριο της πόλης που φέρει και το όνομα του, το ζευγάρι καθώς και μεγάλα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς καλλιτεχνικής και πολιτικής σκηνής θα γευτούν υπέροχες σπεσιαλιτέ και θα ζήσουν αξέχαστα και ονειρικά γλέντια.

Το Μεγάλο Σάββατο οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα παρευρεθούν στην τελετή της Ανάστασης με μέλη του θιάσου, εκφράζοντας την συγκίνηση τους για την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο τους και στην συνέχεια θα απολαύσουν την παραδοσιακή μαγειρίτσα στο μαγαζί του κουμπάρου τους.

Μετά από τρεις εβδομάδες όπου ολοκληρώνονται οι παραστάσεις ακολουθεί εξίσου επιτυχημένη περιοδεία με το ίδιο έργο σε Σέρρες, Καβάλα, Βόλο και Λάρισα με το ζευγάρι να δηλώνει σε συνέντευξή του την ιδιαίτερη χαρά για την μεγάλη ανταπόκριση και τον θαυμασμό του θεατρικού κοινού της Θεσσαλονίκης και της ελληνικής περιφέρεια στο έργο τους. Την επομένη χειμερινή περίοδο η Αλίκη απέχει από το θέατρο καθώς διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης της και ο Δημήτρης ανεβάζει τον «Θείο Βάνια» του Τσέχωφ και την «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι σε πολύ δυνατές ερμηνείες στο θέατρο «Αλάμπρα».

Μυθική και μυθιστορηματική η καριέρα των δύο μοναδικών αυτών προσωπικοτήτων όπως μυθική και μυθιστορηματική υπήρξε και ολόκληρη η ζωή τους.

«Εύχομαι Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και το Άγιο Φως να φωτίζει πάντα τις καρδιές όλων!»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άρης Λουπάσης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: