Ένα τρυφερό βίντεο με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Φαίη Σκορδά.

Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, αφού στη ζωή ήρθε ο μικρός Δημήτρης.

Το ζευγάρι είναι υπερήφανο για τους γιους του και παρά το γεγονός ότι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, παραμένει ενωμένο για χάρη των παιδιών του.

Η οικοδέσποινα του “Πρωινού” έχει αναφέρει ξανά και ξανά πόσο μεγάλη αδυναμία έχει στους γιους της, με εκείνους να αποτελούν τη μοναδική της προτεραιότητα. Με αφορμή, λοιπόν, τη σημερινή ημέρα, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γιο της.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια δημοσιεύει το πρόσωπο του γιου της.

Όπως θα δεις και θα ακούσεις, μαμά και γιος μιλούν για την επιθυμία του δεύτερου να πάει στη θάλασσα παρά το γεγονός ότι είναι κρυωμένος.

Γεμάτη καμάρι και ευτυχία η Φαίη Σκορδά έγραψε: “Αγάπη μου έγινες 7… Και εγώ χαζεύω εδώ και ημέρες τα βίντεο και τις φωτό σου και κλαίω από χαρά!!! Χρόνια Πολλά χαρά μου!!! Χρόνια Πολλά αγόρι μου γλυκό !!! Χρόνια πολλά έρωτα μου! Σε λατρεύω”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Φαίη Σκορδά: