Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει τρία κακουργήματα και ταυτόχρονα παίρνει διαζύγιο. Φήμες αναφέρουν ότι στη βίλα του στο Ψυχικό οι καβγάδες είναι ομηρικοί για το δρόμο που πήρε η ζωή τους. 

Μάλιστα ο Φιλιππίδης φέρεται να έχει πει στη γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου, πως αν μετά την απολογία του ο ίδιος προφυλακιστεί να πάρει το παιδί τους και να εξαφανιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να καταλαγιάσει το σκάνδαλο. 

Θέλει δηλαδή να τους προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας σε περίπτωση που ο ίδιος μπει στη φυλακή για πολύ σοβαρές κατηγορίες. 

Και φέρεται να έχει ζητήσει επίσης να πάρουν διαζύγιο άμεσα. 

Η σύζυγός του Ελπίδα έχει κάνει μεγάλη υπομονή. Βιώνει πρωτόγνωρη κρίση με το βλέμμα της κοινής γνώμης καρφωμένο πάνω της. 

O γάμος τους πέρασε μεγάλη κρίση πέρσι το καλοκαίρι και μάλιστα η ίδια περνούσε τα δικά της μηνύματα μέσω Instagram που έδειχναν την απογοήτευση της. 

Που να φανταζόταν πόσο προφητική ήταν όταν έγραφε : 

«Δεν έχει σημασία πόσο ταλαντούχος ή μορφωμένος είσαι. Το πως συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους τα λέει όλα». Να σέβεσαι την αδιαφορία του άλλου, Κανείς δεν νοιάζεται με το ζόρι, όπου δεν χωράς φεύγεις». 

Η γνωριμία με τον Φιλιππίδη που της άλλαξε τη ζωή 

Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξη της στο «People» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: 

«Ο Πέτρος εμφανίστηκε, νεαρός ηθοποιός τότε, όταν δουλεύαμε μαζί στο θέατρο Παρκ. Εγώ χόρευα με τον Φωκά Ευαγγελινό και ήμουν στη φάση που σκεφτόμουν, επιτέλους, να νοικιάσω το δικό μου σπίτι, να φύγω από το πατρικό μου. Είκοσι χρόνια πριν.

Με προσέγγισε εκείνος, εγώ στα ντροπαλά μου για ακόμη μία φορά. Ήταν πολύ αυθόρμητος, ό,τι είχε στο κεφάλι του το έλεγε. Και με ασυγκράτητο χιούμορ. Στο φλερτ δεν έπεσα εύκολα, με κυνήγησε πολύ. Όχι επειδή δεν μου άρεσε, αλλά επειδή εκείνη την περίοδο είχα στοχοπροσήλωση με τη δουλειά. 

Ήμουν διστακτική, γνωρίζοντας ότι, αν έμπαινε κάτι δυνατό στη ζωή μου, θα έχανα τον στόχο μου. Ο Πέτρος, όμως, είναι οδοστρωτήρας. Ενέδωσα και ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου, λόγω του αυθορμητισμού, του ταλέντου και της εξυπνάδας του.

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε ο γάμος. Οι γονείς μου, όταν ήρθε να με πάρει πρώτη φορά από το σπίτι, το μόνο που ρώτησαν ήταν αν είμαι καλά κι ερωτευμένη».