Ένα από τα πιο δημοφιλή ρούχα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού είναι και η βερμούδα. Δεν είναι τόσο αποκαλυπτική όσο ένα κοντό σορτς, γεγονός που την καθιστά ιδανική για κάθε περίσταση. Μπορεί να φορεθεί τόσο στην παραλία, τις διακοπές ή την πρωινή βόλτα στα μαγαζί, όσο και στο γραφείο.

Θα λέγαμε ότι ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, τότε είναι αυτός. Το μήκος της μπορεί να σταματάει από τη μέση του μηρού μέχρι το γόνατο ενώ τα σχέδια περιλαμβάνουν συνήθως τσέπες και ζώνη.

Είναι πάρα πολλοί τρόποι που μπορείς να την φορέσεις και ανάλογα το styling μπορεί να συνδυαστεί από το πρωί έως το βράδυ, αρκεί να ξέρεις πώς να την συνδυάσεις.

Μια βερμούδα με σχέδια συνδυάζεται άψογα με t shirt και γίνεται look για την πόλη αλλά και για το ΣΚ. Χαλαρές γραμμές και ανοιχτά χρώματα έχουν τώρα οι βερμούδες και σετάρονται τέλεια με πουκάμισα.

Μια «ακριβή» εμφάνιση

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα super set με βερμούδα και παρόμοιο πουκάμισο δίνοντας άλλο αέρα στο urban style. H denim βερμούδα με ένα floral top ξεχνάει για λίγο τον casual χαρακτήρα της.

Και σε πιο κοντό μήκος, λειτουργεί άψογα

Για το γραφείο σου συνδύασε μία μαύρη βερμούδα με beige top και γόβες.

Τα ανοιξιάτικα σακάκια συμπληρώνουν άψογα τα σύνολα με τις βερμούδες μας τώρα στην πόλη.

Εξαίσια εμφάνιση για το γραφείο

Το ροζ χρώμα κυριαρχεί φέτος και ταιριάζει τέλεια με τις τζιν βερμούδες για βόλτες στην πόλη.

Το μήκος της βερμούδας είναι καθαρά δική σου υπόθεση οι πιο κοντές συνδυάζονται με oversized πουκάμισα για safe look.

Για τις βόλτες στην εξοχή σίγουρα η βερμούδα ήταν πρώτη επιλογή πάντα αλλά τώρα το styling απαιτεί, baseball hat και loafers.