Το τελευταίο live που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με καλεσμένη τη Λένα Μαντά είχε μία αποκάλυψη για τους πολύ παρατηρηΤι τικούς.

Φαίνεται πως η παρουσιάστρια της καρδιά μας έχει κοινό εικαστικό γούστο με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα στο τελευταίο live της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram  αποκαλύφθηκε ότι και οι δυο προτιμούν τους πίνακες του ίδιου καλλιτέχνη και μάλιστα από την ίδια σειρά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Χθες λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη μίλησε ζωντανά στο Instagram με την συγγραφέα Λένα Μαντά για το τελευταίο της βιβλίο, με το πλάνο να είναι από το γραφείο της.

Πίσω της ήταν ένας πίνακας που όσοι παρακολουθούν τα social media του Αλέξη Τσίπρα, κάτι θα τους θύμισε.

Τόσο η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν, όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχουν στα γραφεία τους έναν πίνακα του πιο περιζήτητου σύγχρονου Έλληνα εικαστικού, Κωστή Γεωργίου.

Μάλιστα δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε δει έργα του Κωστή Γεωργίου σε πλατείες στην Αθήνα και τον κόσμο.

Φυσικά οι δύο πίνακες δεν είναι ίδιοι, αλλά όπως μπορείτε να δείτε έχουν πολλές ομοιότητες.

Ποιος είναι ο Κωστής Γεωργίου

Ο Κωστής Γεωργίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική και γλυπτική στην ΑΣΚΤ Αθηνών (1982-1986) και συνέχισε τις σπουδές του στο ROYAL COLLEGE OF FINE ARTS (LONDON). Υπήρξε καθηγητής στη ζωγραφική και την σκηνογραφία στη σχολή θεάτρου και κινηματογράφου του Λ. Σταυράκου (1988-1990) και σκηνογράφος στο θέατρο και την Ελληνική τηλεόραση ΕΡΤ (1982-1988).

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Κωστή Γεωργίου

Άλλα έργα του Κωστή Γεωργίου

Βούλα