Έξω φρενών φαίνεται πως είναι η ηθοποιός Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον ισχυρισμό του Πέτρου Φιλιππίδη ότι διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης στο υπόμνημα που κατέθεσε φέρεται να αναφέρει τα εξής:

«Η γνωριμία μου με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση “Οι ηλίθιοι” στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες. Συνευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση. Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά», φέρεται να αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα ο ηθοποιός.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν φαίνεται να έπεισαν τον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη και η δικογραφία βρίσκεται πλέον στα χέρια του ανακριτή.

Η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους φέρεται να είναι πολύ ενοχλημένη με τους παραπάνω ισχυρισμούς και δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά.

Σημειώνεται πως η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση.

Στην καταγγελία της η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρει χαρακτηριστικά πως κατά τη συνεργασία τους σε μια θεατρική παράσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης έμπαινε μέσα στο καμαρίνι της και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού της, την απομόνωνε με διάφορα τεχνάσματα από τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου, ενώ την παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου.