Σε φορτισμένο κλίμα και με συγκινητικά λόγια η γνωστή τηλεμαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου έστειλε τα «χρόνια πολλά» στην εγγονή της ανεβάζοντας μία κοινή φωτογραφία τους στα social media.

Τα 18 της χρόνια συμπλήρωσε πριν από λίγες ημέρες η εγγονή της Βέφας Αλεξιάδου και η περίσταση που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στη ζωή της έχει τη σκιά του χαμού της μητέρας της.

Η Αλεξία Αλεξιάδου, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, – όπως και η αδερφή της Άντζυ – δεν είναι εδώ να δει την κόρη της να ενηλικιώνεται και να την καμαρώσει που έχει εξελιχθεί σε μία όμορφη και καλοσυνάτη κοπέλα και αυτό είναι ανοιχτή πληγή τόσο στην καρδιά της μικρής όσο και της μητέρας της.

Με αφορμή τα γενέθλια της εγγονής της έγραψε ένα μήνυμα που συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook.

Η Βέφα Αλεξιάδου έγραψε στην ανάρτησή της:

«Καλή κι ευλογημένη η ημέρα όλων μας φίλες και φίλοι μου, να έχουμε τη χάρη των Ισαποστόλων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης. Γιορτάζει το εκκλησάκι μου στη Μόλα Καλύβα, όμως εγώ, λόγω της βιογραφίας μου που θα κυκλοφορήσει ως το τέλος του μήνα – ελπίζω – βρίσκομαι στην Αθήνα. Στη φωτογραφία με την εγγονή μου τη Βέφα κάποιο καλοκαίρι στη Χαλκιδική. Έκλεισε προχθές τους 18 Μαΐους της, τελείωσε το Λύκειο κι ετοιμάζεται για τις πανεπιστημιακές της σπουδές.

Αιέν αριστεύειν γλυκιά μου Βεφούλα. Η μανούλα σε καμαρώνει από ψηλά και προσεύχεται για σένα. Εγώ πάντα κοντά σου, όσο υπάρχω».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook η Βέφα Αλεξιάδου: