Σάλο έχουν προκαλέσει στους χρήστες των social media οι δηλώσεις της Βάνα Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός τάσσεται στον πλευρό του συναδέρφου της, ο οποίος κατηγορείται  για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σε ανάρτησή της έγραψε «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» ενώ χθες (27/5) μιλώντας στο «Tik Talk» του Alpha υπερασπίστηκε τις απόψεις της.

«Πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Το οποίο πιστεύω και είναι η άποψη μου. Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς. Ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά. Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι απόψεις της αυτές δεν βρήκαν ανταπόκριση με το προφίλ της στο Instagram να βομβαρδίζεται από σχόλια, κυρίως γυναικών για την στάση της.

«Δεν χρειάζεται να προσβάλουμε κανέναν. Αλλά από εκεί και πέρα βλέπω τώρα στον Alpha… Απλά ντροπή. Δηλαδή πιστεύετε ότι ξύπνησαν μια μέρα 3 γυναίκες και είπανε δεν έχουμε τι να κάνουμε να φανταστούμε αυτό; ποιοι φωτισμένοι; πόσοι ξένοι διασημότητες αιώνων βγήκαν στην φορά ότι ήταν μέχρι και παιδεραστές; αλήθεια ακούω όλα αυτά τώρα; δίωξη από κοινή γνώμη; τι λέμε τώρα;», αναφέρει μια χρήστης.

«Ντρέπομαι σαν νέο κορίτσι που ακούω τέτοια πράγματα από μια άλλη γυναίκα», σημειώνει μια άλλη. Μια τρίτη γράφει: «Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αυτό που έχει ζήσει όταν είναι έτοιμος όχι όποτε βολεύει εσάς…. μην κρίνεις για να μην κριθείς». «Απορώ πως μιλάς με τόση σιγουριά και διαψεύδεις τα άτομα που κακομεταχειρίστηκε και όχι μόνο ο συγκεκριμένος ηθοποιός», λέει ακόμη μία.