Η Αττική προσφέρει πολλές παραλίες που σε χαλαρώνουν και σου προσφέρουν κρυστάλλινα νερά για καλοκαιρινές βουτιές.

Αλλά ακόμη και όταν απομακρυνθείς λίγο από αυτήν, μπορείς να βρες διαμάντια που απέχουν ακόμη και 1,5 ώρα μακριά από την Αθήνα. Όπως για παράδειγμα η παραλία Ζαστάνη.

Μια παραλία της Εύβοιας η οποία δεν είναι πολύ γνωστή και το σίγουρο είναι ότι θα βρεις εκεί την ηρεμία και τη δροσιά που θες κάνοντας μια μονοήμερη εκδρομή.

Ένα μέρος που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι και που σίγουρα θα κερδίσει και την δική σου καρδιά. Μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει εξίσου πολύ με την δίδυμη παραλία των ερωτευμένων στην Εύβοια. Ευκαιρία να την γνωρίσεις…

Ζαστάνη: Η άγνωστη και έρημη παραλία 1,5 ώρα μακριά από την Αθήνα

Η παραλία Ζαστάνη ή Ζαστάνι όπως επίσης την αποκαλούν πολλοί, βρίσκεται κοντά στο φημισμένο Μαρμάρι, στον νότιο Ευβοϊκό και αποτελεί ένα ησυχαστήριο που σε μαγεύει από το πρώτο λεπτό. Εκεί θα βρεις ρηχά και ήρεμα νερά τα οποία έχουν γαλαζοπράσινο χρώμα και είναι πεντακάθαρα.

Λευκά βότσαλα και λευκή άμμος συνθέτουν, σύμφωνα με το exploringgreece.tv το σκηνικό μαζί με βράχους που στην πραγματικότητα λειτουργούν με τέτοιο τρόπο ώστε κόβουν τον αέρα. Γι’ αυτό το λόγο πρόκειται κατά κύριο λόγο για μια ήρεμη παραλία που δε θα σε απογοητεύσει με κύμα.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι η παραλία που μπορείς να την απολαύσεις από νωρίς το πρωί έως και το ηλιοβασίλεμα το οποίο είναι μοναδικό από εκεί. Για να δεις πού ακριβώς βρίσκεται και να την προσεγγίσεις εύκολα, μπορείς να συμβουλευτείς τους Google Maps.

Μόλις φτάσεις με το αυτοκίνητο θα βρεις έναν χωματόδρομο και θα χρειαστεί να περπατήσεις σε ένα εύκολο μονοπάτι πεζός. Και μετά έφτασες στον άγνωστο παράδεισο της Εύβοιας, την παραλία Ζαστάνη.