Τα 46α της γενέθλια γιορτάζει σήμερα η Αντζελίνα Τζολί κι ενώ θα περίμενε κανείς πως η μέρα αυτή θα ήταν γεμάτη με χαρά, μάλλον αυτό απέχει από την πραγματικότητα.

Ο λόγος; Ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ και η δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκεται το πρώην λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Στον λογαριασμό της στο Instagram η Αντζελίνα Τζολί δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να σβήνει μια εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων, εμπνευσμένη από την ταινία «Maleficent» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όμως στην πραγματικότητα η Τζολί είναι βαθιά απογοητευμένη από την πορεία που έχει πάρει το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του US Weekly, η διάσημη ηθοποιός δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τον Μπραντ Πιτ για το γεγονός ότι κατάφερε να πάρει από κοινού με εκείνη την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Για την Αντζελίνα Τζολί η απόφαση αυτή του δικαστηρίου δεν είναι οριστική και αμετάκλητη και η ίδια θα χρησιμοποιήσει όποιο «όπλο» διαθέτει για να την αλλάξει.

«Δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ. Επιμένει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και εξακολουθεί να πιστεύει ότι στο τέλος θα επικρατήσει η δικαιοσύνη», αναφέρει πηγή.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Πριν περίπου μία εβδομάδα έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου που αφορά την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Ο δικαστής έδωσε στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί την προσωρινή συνεπιμέλεια των πέντε παιδιών τους.

Ο 19χρονος Maddox, επειδή ακριβώς είναι ενήλικας, δεν εμπεριέχεται στην απόφαση.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι το δικαστήριο δεν επέτρεψε την κατάθεση των τέκνων, τάραξε πολύ την Αντζελίνα Τζολί.

Η star διεκδικούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της και επιθυμούσε ο Μπραντ Πιτ να επισκέπτεται και να βλέπει τα παιδιά μόνο και πάντα με επίβλεψη.

Από τη δική του πλευρά, ο Μπραντ Πιτ απλά ήθελε να περνά χρόνο με τα παιδιά του. Και τα κατάφερε