Το 1993 στο τηλεοπτικό σόου Chiao Ant1 η Ρούλα Κορομηλά έδωσε τη δυνατότητα στην Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Δείτε τη να τραγουδάει, μόλις σε ηλικία 16 ετών, μαζί με την παρουσιάστρια το «Αγγελέ μου, τύραννέ μου».

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

«Ζήλευα πολύ τη Ζέτα Μακρυπούλια που είχε ερωτικές σκηνές με τον άντρα μου»

Στην Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη.

«Εδώ και 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός. Η κόρη μου δεν έχει πει ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, ήταν και είναι πολύ αυστηρή μαζί μου. Συνήθως με μαλώνει και παραπονιέται για τη μαγειρική μου, μου λέει ότι δεν μαγειρεύει καλά» είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη μιλώντας για την κόρη της.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια «Οι ερωτικές σκηνές είναι το χειρότερό μου. Ευτυχώς τα περισσότερα που κάνω είναι κωμωδία. Ο πρώην σύζυγος δεν ζήλευε τις ερωτικές σκηνές, γιατί έκανα κωμωδία. Εγώ ζήλευα πολύ τον Σωκράτη όταν είχε ερωτικές σκηνές. Είχε κάτι σκηνές στις ‘Αέρινες Σιωπές’. Παναγιά μου. Του έστελναν εκείνες τις ώρες και διάφορα μηνύματα… Τότε έπαιζε η Ζέτα Μακρυπούλια και τη ζήλευα πάρα πολύ. Είναι μια κούκλα», είπε μεταξύ άλλων η Βάσω Γουλιελμάκη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια συμμετείχε στο σίριαλ του «Αέρινες σιωπές» στις αρχές του 2002 και είχε μερικές τολμηρές σκηνές με τον Σωκράτη Αλαφούζο όπου υποδυόταν τη σύντροφό του.