Οι γυναίκες λατρεύουν το μακιγιάζ. Τους αρέσει να βάφονται και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Άλλες επιλέγουν τα πιο ζωηρά χρώματα και άλλες τα πιο γήινα. Σε κάθε περίπτωση με βάση τη χρήση του make up τους μπορεί να γίνει φανερό το σε ποιο ζώδιο ανήκει. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Κριός:

Το μακιγιάζ των Κριών δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε διαφορετικό από επιθετικό ή και γρήγορο. Στην πρώτη περίπτωση η δυναμική του χαρακτήρα και η επιθετικότητα βγαίνει με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν ή μια βαριά μαύρη μάσκαρα. Στην δεύτερη, με σχεδόν αμελητέο μακιγιάζ σε παστέλ χρώματα είναι σαν να δηλώνει, έχω ενέργεια αρκετή, δεν χρειάζομαι τεχνητά μέσα για να με στηρίξουν.

Ταύρος:

Οι γυναίκες Ταύροι αγαπούν τα όμορφα πράγματα και την πολυτέλεια. Με επιρροές από την θεά του έρωτα Αφροδίτη, δεν θα μπορούσε το μακιγιάζ τους να είναι παρά υπερπαραγωγή. Επιλέγουν έντονους και φωτεινούς τόνους, όπως μπεζ, λευκό, ροζ, γκρι, ασημί, ή δροσερά χρώματα.

Δίδυμοι:

Επηρεάζεται εύκολα και αγοράζει καλλυντικά που ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσει. Τους αρέσουν τα δροσερά χρώματα και συχνά καταφεύγουν στο πράσινο. Δεν τους αρέσουν τα λαμπερά και φανταχτερά μακιγιάζ και συχνά μακιγιάρονται σε τόνους του ίδιου χρώματος.

Καρκίνος:

Οι Καρκίνοι αγαπούν πολύ τα καλλυντικά, τους προσελκύει το νέο και άγνωστο προϊόν και μαγεύονται από τα λαμπερά και ιριδίζοντα χρώματα.

Λέων:

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούν πρέπει να είναι επώνυμα και μαγεύονται από την λάμψη του χρυσού ή ότι άλλο λάμπει.

Παρθένος:

Οι Παρθένοι αγαπούν την αχνή λάμψη και τις απαλές, σατινέ αποχρώσεις. Τα χρώματα της φύσης είναι αυτά που προτιμούν, κυρίως τις απαλές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου.

Ζυγός:

Μια Ζυγός θα μακιγιαριστεί έτσι ώστε να προκαλέσει, να τραβήξει τα βλέμματα επάνω της. Το βάψιμο της είναι συχνά περίεργο, πρωτοποριακό και προκλητικό, με περίεργους συνδυασμούς χρωμάτων, καταφέρνει όμως να παρουσιάσει ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Σκορπιός:

Ξέρουν τι θέλουν και πώς να το πετύχουν, και όσο περνάει η ηλικία, τόσο και αναζητούν το καλύτερης ποιότητας καλλυντικό. Χρησιμοποιούν έντονα κραγιόν για να τονίσουν τα χείλη, τονίζουν τα ζυγωματικά και διακριτικά διαγράφουν τα μάτια.

Τοξότης:

Μία Τοξότης λατρεύει τις λαμπρές αποχρώσεις και συχνά καταφεύγει για περισσότερο glamour και ενέργεια στο χρυσό χρώμα.

Αιγόκερως:

Ενδιαφέρεται για το νέο και το μοντέρνο. Για το μακιγιάζ προτιμά τα απαλά, σχεδόν αδιόρατα χρώματα, κυρίως σε γήινους τόνους του μπεζ-καφέ.

Υδροχόος:

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού δεν αφιερώνουν πολύ χρόνο στην ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Επιλέγουν ακριβά και επώνυμα καλλυντικά και εστιάζουν περισσότερο στην ποιότητα και την υφή ενός κραγιόν, ακόμη και αν το χρώμα του δεν προτείνεται για την σεζόν αυτή.

Ιχθύς:

Το είδος του μακιγιάζ που επιλέγουν οι γυναίκες εδώ αποσκοπεί στο να τις δώσει την ενεργειακή ώθηση που έχουν ανάγκη. Προτιμούν τα φωτεινά και δροσερά χρώματα, όπως τα μπλε-μοβ ή τις ροζ αποχρώσεις.