Οι εφιαλτικοί τίτλοι τέλους που έπεσαν στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, έχει εξοργίσει όχι μόνο την κοινή γνώμη αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο και αυτόν του θεάματος.

Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης κοπέλας, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως ο ίδιος ήταν εκείνος δολοφόνησε την Καρολάιν, σκηνοθετώντας τη «ληστεία» για την οποία μίλησε στην αρχική του κατάθεση.

Στην χθεσινή μαραθώνια κατάθεσή του ισχυρίστηκε πως τσακώθηκε με τη γυναίκα του και αυτή τον έδιωξε από το δωμάτιο και πέταξε το μωρό στην κούνια, γεγονός που όπως δήλωσε τον «θόλωσε» και τον έκανε να της επιτέθει και την πνίξει με το μαξιλάρι.

Όπως είναι λογικό η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media αφού εκτός του ότι μια κοπέλα μόλις 20 ετών έχασε τη ζωή της από τον ίδιο της τον σύζυγο, ένα μωράκι 11 μηνών θα μεγαλώσει χωρίς τη μαμά του.

Πολλά είναι και τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που δηλώνουν συγκλονισμένοι με την έκβαση της υπόθεσης και απαιτούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ανάμεσα σε αυτούς η Καίτη Γαρμπή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Ναταλία Γερμανού, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ζέτα Δούκα, η Μαίρη Συνατσάκη, Μαρία Κωνσταντάκη, Αντελίνα Βαρθακούρη, Δανάη Μπάρκα, Αργύρης Πανταζάρας, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σίσσυ Χρηστίδου.