Όσα μανικιούρ κι αν δεις στο feed του Instagram σου δεν θα σταματήσεις να ψάχνεις κι άλλα. Το ξέρω και σε καταλαβαίνω! Το nail art είναι η αγάπη που έγινε λατρεία τα τελευταία χρόνια με τις stars και τις artists να μη σταματούν να δίνουν όλο και περισσότερες νέες ιδέες μέσα από τα social media.

Αυτήν τη φορά η Kendall Jenner ήταν αυτή που μου προσέλκυσε το ενδιαφέρον με τα νύχια της. Αλήθεια, τα έχεις δει; Είναι πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά.

Η Kendall Jenner αγαπά τα minimal, αλλά πρωτότυπα μανικιούρ. Και το απέδειξε για ακόμη μια φορά με το nail art, που έκανε αυτήν την εβδομάδα. Το μοντέλο επέλεξε το trend των tortoiseshell nails. Σίγουρα το έχεις ξανακούσει. Ξέρεις, όμως, τι είναι;

Πρόκειται για το σχέδιο που έχει το κέλυφος της χελώνας και για αποχρώσεις που κινούνται από το μπεζ και το καφέ μέχρι το πράσινο ανοιχτό και το κυπαρισσί. Μόνο που… η Kendall δεν έβαψε όλη την επιφάνεια των νυχιών της σε tortoiseshell σχέδιο.

Έκανε γαλλικό μανικιούρ επιλέγοντας για βάση ένα διάφανο βερνίκι και για γραμμή το tortoiseshell σχέδιο. Και το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό. Άσε που είναι πολύ εύκολο να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: