Το PRX-T33 είναι η επανάσταση στο χώρο της μη ενέσιμης αναζωογόνησης του δέρματος και δείχνει να κερδίζει στα σημεία τις συνηθισμένες μεσοθεραπείες και -το κυριότερο- δεν ξεφλουδίζει το δέρμα άρα είναι ιδανικό και το καλοκαίρι!

Πώς όμως ενεργοποιεί το δέρμα και του δίνει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα;

Το PRX-T33 αποτελεί πατενταρισμένη φόρμουλα η οποία συνδυάζει 33% TCA, Υπεροξείδιο του υδρογόνου και κοχικό οξύ. Πρόκειται για  μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιγήρανσης και ανάπλασης του προσώπου βιοαναζωογόνησης της επιδερμίδας που χρησιμοποιεί σαν δομικά στοιχεία τα βλαστοκύτταρα του ίδιου του οργανισμού. Αυτή η σύνθεση παρέχει όλα τα οφέλη ενός TCA πίλινγκ  αποφεύγοντας την ενοχλητική έντονη απολέπιση.

Τα πλεονεκτήματα

Είναι μια ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία μη ενέσιμη που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Η διαφορά του PRX από τα κοινά πίλινγκ είναι ότι το TCA διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προκαλώντας έντονη διέγερση η οποία δίνει άμεση ενυδάτωση, σφριγηλότητα και σύσφιξη της επιδερμίδας ενώ αφήνει ανέπαφη την ανώτερη επιφάνεια του δέρματος. Έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στην φωτογήρανση, την ελάστωση του δέρματος, τις βαθιές και λεπτές ρυτίδες όπως επίσης την χαλάρωση και θαμπή όψη της επιδερμίδας,  μας εξηγεί η δερματολόγος των επωνύμων Dr. Έλενα Μπαλτζάκη

Είναι ανώδυνο και επιτυγχάνει τα ίδια αποτελέσματα με το peeling χωρίς να καταπονεί το δέρμα. Είναι μια λύση για εκείνους που αναζητούν μια θεραπεία που είναι πραγματικά αποτελεσματική σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά και για όσους έχουν ουλές.

Το συγκεκριμένο πίλινγκ ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές, ως θεραπεία ενάντια στην φωτογήρανση για πρόσωπο και σώμα, για θεραπεία του ατροφικού δέρματος και για τις ραγάδες.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται

Το PRX-T33 μπορεί να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη θεραπεία που θα περιλαμβάνει 4 ή 5 συνεδρίες διάρκειας 20 λεπτών ανά δυο εβδομάδες.