Η Γη της Ελιάς είναι η νέα δραματική σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου για τους τηλεθεατές του MEGA, τη νέα σεζόν.

Το Μεγάλο Κανάλι επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία με σειρές επόμενης γενιάς που αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» έκλεψε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών στην φετινή τηλεοπτική σεζόν, ενώ το νέο σίριαλ που ετοιμάζουν ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου θα προκαλέσει αίσθηση.

Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους κι εκδίκησης. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, η εκδίκηση στήνει καρτέρι στον έρωτα.

Η Μυρτάλη Βρεττάκου (Αφροδίτη Λιάντου) είναι μοναχοκόρη του Ιπποκράτη Βρεττάκου και γεωπόνος. Ένα κορίτσι 23 ετών, µε τσαγανό και πείσµα. Μετά τον θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Θα διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Αδυναμία της, ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο.

Ο Στέφανος Καπερνάρος (Liam Ireland) είναι 27 ετών, τολµηρός κι επίµονος. Φιλόδοξος γεωπόνος, με πάθος για την καλλιέργεια της ελιάς. Είναι άνθρωπος της δράσης αλλά και της λογικής. Η αγάπη του για τη Μυρτάλη θα είναι το µοναδικό του καταφύγιο όταν ξεσπάσει μια παλιά βεντέτα.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε καταξιωμένους ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ανάμεσά τους και ονόματα που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στους δέκτες μας. Μετρήστε: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Άντζελα Γκερέκου, Μάξιμος Μουμούρης, Τάσος Ιορδανίδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Νικολαΐδης, Γιάννης Κρητικός, Δώρα Χρυσικού, Στέλλα Φυρογένη και πολλοί άλλοι.

Δείτε παρακάτω  τα πρώτα πλάνα της νέας δραματικής σειράς του MEGA.