Η Μαίρη Συνατσάκη είναι σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, που συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω των social media, συμβουλές για στυλ και ομορφιά.

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία εδώ και καιρό ασχολείται με τη μόδα μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου με την οποία διαθέτουν τις δικές τους κολεξιόν ρούχων, μας δίνει συχνά πολύ καλές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το ίδιο κάνει και στην καρδιά του καλοκαιριού, δημοσιεύοντας στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μοναδικές φωτογραφίες, με στιλάτα καλοκαιρινά outfits.

Η Μαίρη Συνατσάκη φορώντας μαγιό από την προσωπική συλλογή που λανσάρει με την Αθηνά Οικονομάκου, ανέβασε κάποιες από τις ωραιότερες φωτογραφίες της για το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα, τα μαγιό που έχει επιλέξει φέτος για το beach wear της είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και πράγματι στην ίδια πάνε πολύ.

Αν και δεν θέλησε να μας αποκαλύψει πού διανύει περίοδο διακοπών, μας αποκάλυψε την υπέροχη παρέα της που φυσικά ανάμεσά τους είναι και η καλή της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Βρίσκονται μαζί σε νησί και απολαμβάνουν τις πρώτες μέρες των διακοπών τους που ομολογουμένως έχουν ανάγκη όλοι μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα.