Η παρουσιάστρια ετοίμασε τις βαλίτσες της και πλέον κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην αγαπημένη της Άνδρο.

Τα social media και ειδικά το Instagram έχει γίνει το νέο λημέρι στο οποίο η Ελένη Μενεγάκη δίνει ηχηρό παρών, δημοσιεύοντας στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα και φροντίζοντας να έχει τακτική επικοινωνία με τους 1.2 εκατ. διαδικτυακούς της φίλους.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι για την Ελένη Μενεγάκη, ιερές, πόσο μάλλον το φετινό καλοκαίρι, μετά από ένα δύσκολο χειμώνα με lockdown και λίγο πριν την μεγάλη επιστροφή της στα τηλεοπτικά πλατό του MEGA.

Η Άνδρος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια για την δημοφιλή παρουσιάστρια ο δικός της επίγειος παράδεισος, στον οποίο απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς κοντά στην οικογένεια και τους αγαπημένους της φίλους.

H φύση του νησιού, η θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και οι όμορφες κατοικίες που διαθέτουν ο Μάκης και η Ελένη φαίνεται ότι προσφέρουν στην παρουσιάστρια την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειάζεται, κάτι που είχε με τον τρόπο της αναφέρει, όταν ανακοίνωσε στον τηλεοπτικό αέρα ότι θα σταματήσει για κάποιο διάστημα από την μικρή οθόνη:

«Είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά… Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει».

Η Ελένη λόγω της πανδημίας και των lockdown είχε καιρό να πάει στην Άνδρο και τώρα που την επισκέφτηκε δημοσίευσε μοναδικές φωτογραφίες άλλοτε μόνη της και άλλοτε με την οικογένειά της.

Απολαύστε στις παρακάτω φωτογραφίες μερικ;eς από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις που έκανε η Ελένη Μενεγάκη από την Άνδρο: