Σάλο έχει προκαλέσει στην ελληνική showbiz ο χωρισμός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, με τα σημάδια να έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και χρόνια.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε πετάξει κάποιες «μπηχτές» στην ραδιοφωνική του εκπομπή, όμως τότε πέρασε στα ψηλά χωρίς κανένας να δώσει ιδιαίτερη σημασία.

«Εγώ έχω χρόνο, ο Ντέμης πολλές φορές δεν έχει» είχε υποστηρίξει το 2012 η Δέσποινα Βανδή, όμως τα ίδια έλεγε και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής για εκείνη πριν από μερικά χρόνια, όταν πρωταγωνιστούσε στο «Mamma mia» στο θέατρο Παλλάς.

Ο Νικολαΐδης είχε εκφράσει τα παράπονά του μεταξύ σοβαρού και αστείου, σε μια μικρή συνύπαρξή τους στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στην εκπομπή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο «Sport Fm», καθώς κρατούσαν μακριά από τα φώτα την προσωπική τους ζωή.

«Η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια»

«Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα» είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του «Ντεμοτεχνείο», με την Δέσποινα Βανδή να του απαντά εμφανώς αμήχανη: «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι….».

Σύμφωνα πάντως με το περιοδικό Downtown, η είδηση του διαζυγίου δεν εξέπληξε όσους ήταν κοντά στο ζευγάρι. Είχαν αποφασίσει μάλιστα να βάλουν τέλος στον γάμο τους εδώ και καιρό, ωστόσο η Βανδή πίστευε πως έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους.

Για μεγάλο διάστημα μάλιστα φαίνεται πως δεν υπήρχε ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ τους ακόμα και μέσα στο σπίτι τους στη Βούλα, ενώ ο καθένας ακολουθούσε το πρόγραμμά του και μιλούσαν μόνο για τα απαραίτητα.