Ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων κρίθηκε από τη δικαιοσύνη ο ηθοποιός  Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ήδη μεταχθεί και κρατείται προσωρινά στις φυλακές της Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κρίση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως  ,οι οποίες ομόφωνα αποφάσισαν την  προφυλάκισή του , μέτρησε το γεγονός ότι ο ηθοποιός για μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από το 2008 εως και το 2014 , που φέρονται να έχουν τελεστεί οι αξιόποινες πράξεις του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, φέρεται  ότι εκμεταλλευόμενος τη θέση του σκηνοθέτη – θιασάρχη και ασκώντας εξουσία, να προχωρούσε στις πράξεις αυτές σε βάρος των θυμάτων του.

Στο σκεπτικό της προφυλάκισης του ηθοποιού, κατά τις ίδιες πληροφορίες,  διατυπώνεται η κρίση ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στα επαγγελματικά του και να επαναλάβει τα αδικήματα.

Επιπλέον, δικαστής και εισαγγελέας στάθμισαν και την ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε κατά της διάρκεια τέλεσης των πράξεων του, αφού φέρεται να μην κάμφθηκε από την αντίσταση των γυναικών και συνέχισε απτόητος την επίθεση σε βάρος τους.

Ο ηθοποιός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, έφτασε στην Τρίπολη το μεσημέρι και υποβλήθηκε σε θερμομέτρηση. 

Πώς πέρασε το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ

Το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς.

Ο ίδιος είχε πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του.

Οι εξελίξεις με την υπόθεση του ηθοποιού είναι ραγδαίες μετά την απόφαση να κριθεί προφυλακιστέος μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

«Δεν το περίμενα αυτό που κάνατε»

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να σοκαρίστηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στη φυλακή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια του ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν: «Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…».