Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις ξέγνοιαστες διακοπές της στον επίγειο παράδεισό της και μάλιστα σήμερα, πρωτομηνιά, ανέβασε δύο υπέροχες φωτογραφίες της από το ξενοδοχειακό συγκρότημα του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου.

Η όμορφη παρουσιάστρια, πόζαρε πρωί πρωί με φόντο την υπέροχη θέα του ξενοδοχείου και παραδομένη στον ήλιο και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, ανέβασε φωτογραφίες για να καλωσορίσει με αυτόν τον τρόπο τον Αύγουστο.

Αγκαλιά με ένα γατάκι!

Στην πετσέτα του Onar της Άνδρου

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μπροστά της άλλον έναν μήνα για να ξεκουραστεί, να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη δυναμική της επιστροφή στην τηλεόραση και να τακτοποιήσει την όποια εκκρεμότητα μπορεί να υπάρχει σε ό,τι αφορά τη νέα της εκπομπή στο Mega.

Το κανάλι προ ημερών, με ανακοίνωσή του καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη στο δυναμικό του και φυσικά αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο «Ελένη» που θα παρουσιάζει.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσε ανέφερε:

«Τον Σεπτέμβριο, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει εκεί όπου ανήκει! Στις καρδιές των τηλεθεατών. Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία. Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη.

Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους:

o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.