Σε κλίμα πένθους για τα χαμένα δάση, ζώα και ανθρώπινες περιουσίες περνά φέτος τα γενέθλιά της η Λάουρα Νάργες.

Η γνωστή παρουσιάστρια κλείνει τα 31 της χρόνια και παρόλο που περίμενε με ανυπομονησία και χαρά να γιορτάσει τη σημερινή μέρα, τελικά θα την περάσει στη σκιά των τελευταίων γεγονώτων με τις φωτιές που της σφίγγουν το στομάχι, όπως και σε όλους άλλωστε.

Οι τελευταίες μέρες είναι δύσκολες για όλους, το εθνικό πένθος δεν αφήνει περιθώρια για φιέστες και χαμόγελα, αλλά γεμίζει με οργή των κόσμο που απειλήθηκε από τις φλόγες.

Η Λάουρα Νάργες, λοιπόν, στην ξεχωριστή γι΄αυτήν μέρα των γενεθλίων της θέλησε να δηλώσει ευγνόμων που είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια και η οικογένειά της και να εκφράσει την οργή της για την τραγωδία που συνέβη στη χώρα.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια μου, έγινα 31 και έχω 3+1 λόγους να είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων: Πρώτον, έχω την υγεία μου, το ίδιο οι άνθρωποι μου που αγαπάω και με αγαπούν. Δεύτερον, έχω την οικογένεια μου. Συμπεριλαμβάνω και τον μπαμπά και την γιαγιά μου φυσικά που συνεχίζουν να είναι δίπλα μου με τον πιο όμορφο τρόπο την κάθε μου στιγμή.

»Τρίτον, έχω τους φίλους μου που έχω επιλέξει ως δεύτερη μου οικογένεια στην Ελλάδα αλλά και στη Γερμανία, φιλίες που έχουν περάσει τόσα χρόνια από 40 κύματα και συνεχίζουμε χέρι χέρι. Και τέλος, είμαι χαρούμενη για το σημείο της ζωής μου που έχω φτάσει σήμερα.

»Τα σημερινά μου γενέθλια, ωστόσο, έχουν επισκιαστεί από τη στεναχώρια και τον θυμό που νιώθω για όλα αυτά που περνάει η χώρα μου. Θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης το συντομότερο δυνατόν, να φύγει μακριά και να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά! Γίνεται;

»Κουράστηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, το ζω από το 2008 όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα της καρδιάς μου – οι περισσότεροι από εσάς είστε μάρτυρες των γεγονότων περισσότερα χρόνια. Και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να καταστρέφεται η γη μας, να χάνονται ζωές ανθρώπων και ζώων, περιουσίες που έχουν δημιουργηθεί με κόπο και ιδρώτα.

»Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ακόμα δυστυχώς, και πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα χεράκι, πάντα ενωμένοι», ανέφερε στο μήνυμά της.

Δείτε την ανάρτηση: