Την συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε και επισήμως το MEGA το πρωί της Πέμπτης (12/8). Λίγο μετά το κανάλι -όπως το συνηθίζει- ανέβασε βίντεο με την πρώτη δήλωση της παρουσιάστριας.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να τα πούμε. Νιώθω όμως ότι δεν αντέξαμε και πρέπει να ξανασυναντηθούμε. Στο MEGA θα συναντηθούμε και ετοιμάζουμε φανταστικά πράγματα» είπε η μαυρισμένη παρουσιάστρια στο βιντεάκι τραβηγμένο από την ίδια στον τόπο των διακοπών της.

Δείτε το παρακάτω:

Η ανακοίνωση του MEGA:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Μαρία Μπεκατώρου, την παρουσιάστρια που αγαπά και ξέρει την ψυχαγωγία όσο λίγοι. Η Μαρία Μπεκατώρου, δικαιωματικά, κερδίζει μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά του τηλεθεατή για τη θετική της ενέργεια, τον αυθορμητισμό, την αμεσότητα και τη ζωντάνια της» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. «Είκοσι εννέα χρόνια στη μικρή οθόνη, έχει διαγράψει τροχιά θριάμβου κερδίζοντας το δύσκολο στοίχημα της διαχρονικότητας. Eπιστρέφει στο MEGA, εννέα χρόνια μετά, για μία άκρως ψυχαγωγική τηλεοπτική σεζόν».

Ακολουθήστε το στο Google News