Τα καλοκαιρινά χτενίσματα δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο. Πολύχρωμα φουλάρια, χαλαρές πλεξούδες και μυρωδάτα άνθη επιστρατεύονται φέτος το καλοκαίρι για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εμφανίσεις, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Εμείς αναζητήσαμε στο Pinterest, ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε 5 ιδέες για cool καλοκαιρινά χτενίσματα, για να ξεχωρίσετε είτε στο γραφείο, είτε στη βόλτα, είτε στην παραλία:

Κότσος με φουλάρι

Εάν ταξιδεύετε για διακοπές, το χτένισμά σας είναι πιθανώς ένα από τα τελευταία πράγματα για τα οποία θα θέλατε να ανησυχείτε. Σας προτρέπουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ηρεμία των διακοπών, με έναν χαλαρό κότσο του ενός λεπτού. Για να προσθέσετε τη σωστή πινελιά casual glam εν κινήσει, απλά τυλίξτε ένα φουλάρι γύρω από τον κότσο κι αφήστε τις άκρες να κρέμονται.

Πλεξούδα ψαροκόκαλο

Οι πλεξούδες ψαροκόκαλο είναι αυτό που λέμε summer essential. Όχι μόνο θυμίζουν γοργόνες και παραθαλάσσια διασκέδαση, αλλά αποδεικνύονται επίσης ιδιαίτερα χρήσιμες όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει. Εάν τα μαλλιά σας είναι αρκετά μακριά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια χαλαρή και πολυτελή πλεξούδα ψαροκόκαλο, που θα την ρίξετε στο πλάι.

Λουλούδια στα μαλλιά

Εκμεταλλευτείτε τα καλούδια της φύσης αυτό το καλοκαίρι και φτιάξτε το δικό σας στέμμα λουλουδιών! Δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο φαίνεται, αρκεί να γνωρίζετε τι χρώματα και λουλούδια θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ένα μποέμ χτένισμα ιδανικό για να εντυπωσιάσετε σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ.

Μαντήλα προστασίας μαλλιών 

Αν σκοπεύετε να περάσετε όλη την ημέρα στην παραλία, τα μαλλιά σας θα χρειαστούν προστασία από την ήλιο, όπως ακριβώς συμβαίνει με το δέρμα σας. Όμως το καπέλο συχνά δεν είναι η καλύτερη λύση, σε ένα κυκλαδίτικο νησί που ο άνεμος σηκώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Μία όμορφη μαντήλα είναι αυτό που ζητάτε. Όχι μόνο θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από την άμεση επαφή με την ήλιο, αλλά θα αναβαθμίσει σε στιγμή dt όλη σας την εμφάνιση.

Ολλανδικές πλεξούδες

Πρόκειται για το πιο πολυφορεμένο χτένισμα των τελευταίων ετών. Και τι με αυτό; Οι ολλανδικές πλεξούδες είναι το απόλυτο must και μία γυναίκα που θέλει να είναι πάντα trendy, δεν μπορεί παρά να πέσει θύμα της γοητείας τους. Κουνήστε τες και κάντε σαματά στο πέρασμά σας!

Χτένισμα με τουρμπάνι

Ίσως το πιο μαγευτικό κομμάτι που θα μπορούσατε να εντάξετε στη συλλογή με τα αξεσουάρ σας! Το τουρμπάνι δεν βοηθά απλά τις γυναίκες να εκφράσουν τον πολιτισμό τους μέσα από την εμφάνισή τους, αλλά προστατεύει επίσης τα μαλλιά σας από πιθανές βλάβες. Συνδυάστε το με μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια και θα είστε μία πραγματικά καλοκαιρινή ντίβα.