Λίγες μέρες πριν, η Δέσποινα Βανδή είχε αποκαλύψει μέσω σχολίου στο Instagram ότι περνά τις διακοπές της μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου, χωρίς όμως να δώσει και τις… συντεταγμένες.

Σήμερα, με μια συγκινητική ανάρτησή της, αποκάλυψε ότι οι δυο τους έμειναν κάποιες μέρες στην Εύβοια και μάλιστα μόνο λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε όσα βίωσε εκεί, σε μια διαφορετική ανάρτηση, αλλά και τους λόγους που αποφάσισαν να μείνουν πιστές στον αρχικό τους προορισμό, παρά τα γεγονότα που είχαν μεσολαβήσει.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή έγραψε:

«Τις φετινές μας διακοπές τις περάσαμε στην Εύβοια! Παρότι ο τόπος υπέστη μεγάλη καταστροφή και οι κάτοικοι του επίσης, δε θέλαμε συνειδητά να αλλάξουμε προορισμό. Το νησί και οι άνθρωποι χρειάζονται τη στήριξη μας με κάθε τρόπο. Ήμασταν εκεί κολυμπήσαμε στη θάλασσα που ήταν γεμάτη αποκαΐδια άλλη μέρα ήταν γεμάτη από τσούχτρες και υπήρξε και η νύχτα που η φωτιά ήταν κοντά μας στα Μεσοχώρια και που ωστόσο όλοι έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να τη σβήσουν…

Είναι ένας πανέμορφος τόπος και όλοι τους τόσο δεσμευτικά φιλόξενοι. Για εμάς θα είναι πια ένας σίγουρος προορισμός”, έγραψε η Δέσποινα Βανδή σε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για όλους μετά την πανδημία και τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: