Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία.

Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη  θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται  να βρίσκεται μαζί τους:

o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο MEGA, το περιοδικό OK! που κυκλοφορεί μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την τηλεοπτική επιστροφή της «βασίλισσας» της ελληνικής τηλεόρασης

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της Κάλλιας Καστάνη στο περιοδικό ΟΚ!, η Ελένη Μενεγάκη θα ξεκινάει μετά το μεσημεριανό δελτίο του Mega και συγκεκριμένα στις 13.50.

Η εκπομπή της θα έχει διάρκεια δυόμιση ωρών και θα ολοκληρώνεται στις 16:20, όπου αρχίζει πριν η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News.

Ακολουθήστε το στο Google News