Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. H παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή και δίπλα της θα έχει ανθρώπους που αγαπά και εκτιμά.

Συγκεκριμένα στο πάνελ θα βρίσκονται: Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Το πρώτο τηλέφωνο ήταν ο Πούμπουρας

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στον Βοτανικό κήπο, «το πρώτο τηλέφωνο που πήρα ήταν ο Σάββας Πούμπουρας. Όταν συζητάγαμε έλεγα ότι θέλω να κάνω μια παρέα που να αισθάνομαι ότι παίζουμε στα ίσα ότι θα είναι όλοι με όρεξη και έντονη διάθεση. Τα ονόματα που είχαμε πει ήταν αυτά. Δεν ξέραμε ποιος έχει συμβόλαιο ή όχι».

Παράλληλα, σημείωσε: «Και ο Θοδωρής μου. Για τον Κουτσογιαννόπουλο που είναι ο μόνος που λείπει. Σίγουρη ήμουν μόνο για την Ελιάνα, είχαμε πει αν γυρίσω ξανά θα συνεργαστούμε. Ήθελα κάποιον της ενημέρωσης και μίλησα με τον Γιάννη Μούτσο, όπως θέλει να τον λέμε».

Τι αποκάλυψαν οι ίδιοι για τη συνεργασία τους

Οι ίδιοι έκαναν τα σχόλιά τους και μίλησαν για το πως είναι να δουλεύουν μαζί με την ωραία Ελένη». «Με έπεισε με ένα βλέμμα της. Είπε μόνο θέλω να συνεργαστούμε. Νόμιζα ότι είμαι μάγκας στον αέρα αλλά βλέπετε τρέμω. Χαίρομαι που συνεχίζω στο MEGA που ξεκίνησα. Νιώθω ότι αρχίζω τώρα. Δίπλα στην Ελένη όλα είναι μάθημα, ακόμα και ο τρόπος που πίνει νερό. Νιώθω ότι τώρα ξεκινάω την πορεία μου στην τηλεόραση», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Σάββας Πούμπουρας σημείωσε: «Έλεγα μεγάλες κουβέντες ότι δεν θα κάνω πρωινό. Τώρα τα λούζομαι. Χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Όταν τελικά μιλήσαμε, τα βρήκαμε και είναι και για μένα ένα challenge κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Είμαι σίγουρος ότι θα πει καλά».

«Ήταν μια συνέχεια για εμάς. Αυτή η συνεργασία δεν τελειώνει. Εγώ ακόμα παίρνω πράγματα. Οι αποφάσεις για τη δουλειά είναι πρώτα αποφάσεις καρδιάς. Στο MEGA γίνεται προσπάθεια για ποιοτική τηλεόραση. Φυσικά και είμαστε λίγο αγχωμένοι», υπογράμμισε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Τέλος, ο Γιάννης Μούτσος ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι ο ενημερωτικός της παρέας. Μια εκπομπή πρέπει να έχει τα πάντα. Θα δώσουμε τα αποκλειστικά μας, την ενημέρωση, το γέλιο μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να περάσετε καλά».

Η ανακοίνωση του MEGA:

Θυμίζουμε ότι κανάλι στις 8 Απριλίου ανακοίνωσε ότι η παρουσιάστρια ύστερα από έναν χρόνο απουσίας θα μας κρατά ξανά συντροφιά τον χειμώνα. «Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», ανέφερε η ανακοίνωση.