Η Αφροδίτη Λιάντου είναι μία από τις από τις πρωταγωνίστριες της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης στη νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA. Μία συναρπαστική ιστορία που πλαισιώνεται από ένα εντυπωσιακό cast.

Η όμορφη Αφροδίτη, υποδύεται τη μοναχοκόρη του γεοπώνου Ιπποκράτη Βρεττάκου. Είναι ένα κορίτσι με τσαγανό και πείσμα. Μετά τον θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Θα διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Μοναδικές της αδυναμίες ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο και η θεία της, η Ιουλία, που τη μεγάλωσε σαν δεύτερη μάνα.

Μιλώντας στην κάμερα του okmag.gr η Αφροδίτη Λιάντου, μιλώντας για το νέο της ρόλο δήλωσε:

«Είναι η πρώτη μου δουλειά τηλεοπτικά σε κάτι τόσο μεγάλο. Ο ρόλος μου μοιάζει αρκετά. Είναι μια κοπέλα που χάνει τον πατέρα της, χάνει την περιουσία της και ταυτόχρονα την κυνηγούν να τη σκοτώσουν. Εκείνη προσπαθεί να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Liam που υποδύεται τον Στέφανο Καπερνάρο και δυστυχώς πρέπει να μείνει μακριά του, γιατί θα κινδυνεύσει κι εκείνος. Η Μυρτάλη είναι ένα κορίτσι με πολύ πείσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Απαντώντας αν κι εκείνη είναι ερωτευμένη, η ίδια αποκάλυψε:

«Και πείσμα έχω και ερωτευμένη είμαι. Γενικά είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος, οπότε ναι ζω τη ζωή μου, όσο πιο ρομαντικά γίνεται».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε στην κάμερα του okmag.gr η Αφροδίτη Λιάντου: