Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 07:50, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει, καθημερινά, μια… MEGA Καλημέρα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έρχεται στην πρωινή ζώνη του MEGA με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο.

Από την εκπομπή δεν θα λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια.

Μαζί της ο Κώστας Τσουρός.

Την παρέα του «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» συμπληρώνουν η  Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης  Πάτρας.

Μια πορεία γεμάτη τηλεόραση

Στη μακρά της πορεία στο «γυαλί» έχει περάσει από πολλαπλές εκπομπές – με εξίσου πολλά ύφη και θεματολογίες – όμως πάντα κατάφερνε να βάζει το δικό της κοινό παρονομαστή: Την αμεσότητα και τον δυναμισμό της, που από τη μία έκανε τους τηλεθεατές να την αισθανθούν πιο «δικιά» τους και από την άλλη προσέδιδε πάντα μια ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Η επιστροφή της στην πρωινή ζώνη είναι σίγουρα άλλο ένα στοίχημα που πρόκειται να κερδίσει, αφού με την πορεία της έχει αποδείξει πως είναι ικανή να τα βγάλει πέρα σε κάθε τηλεοπτική συνθήκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη, μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο, μαζί με τη μεγάλη της αδυναμία, τον μεγάλο της αδερφό, Δημήτρη.

Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στην Ιταλική Φιλολογία και στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Όμως η δημοσιογραφία τελικά την κέρδισε.

Το 2001 ξεκίνησε ως συντάκτρια στις Διεθνείς Ειδήσεις του ALTER και το 2003, δηλαδή μόλις δυο χρόνια αργότερα, ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Το 2004 μετακόμισε στον ΑΝΤ1, όπου επίσης παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων. Όμως ένα χρόνο αργότερα, θα αναλάμβανε την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» μετά το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον ΑΝΤ1.

Η ίδια αρχικά δεν ήθελε να μετακινηθεί στον χώρο της ψυχαγωγίας – και στην αρχή οι haters επιβεβαίωσαν τις επιφυλάξεις της. Όμως τελικά η Ελεονώρα Μελέτη έκαμψε τις επιφυλάξεις των τηλεθεατών και το πείραμα στέφθηκε με επιτυχία.

Ακολούθησε η «Πρωινή Μελέτη» στο STAR, όπου παράλληλα παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων, ενώ πέρασε και από την παρουσίαση διαγωνισμών ομορφιάς. Το 2009, το ψυχαγωγικό magazino της μεταφέρθηκε το μεσημέρι, ενώ το 2014 βρέθηκε στη νυχτερινή ζώνη του Epsilon.

Εκεί, ανέλαβε μια νέα πρόκληση, παρουσιάζοντας μια (πολύ) βραδινή ενημερωτική εκπομπή που στηριζόταν στην έρευνα, με την Ελεονώρα Μελέτη να μην διστάσει να πέσει με τα μούτρα στα θέματα που παρουσίαζε. Η κατάδυση στη λίμνη της Βουλιαγμένης είναι σίγουρα μια μνημειώδης στιγμή στην καριέρα της.

Μετά το Epsilon ήρθε ο ΣΚΑΙ και η εκπομπή Survivor Panorama με τα backstage του δημοφιλούς ριάλιτι, ενώ από τον Ιανουάριο του 2018 και μέχρι τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, την απολαύσαμε ως κριτή στο Dancing With The Stars.

Η συνέχεια έφερε και πάλι βραδινή εκπομπή, αυτή τη φορά όμως talk show, από τη συχνότητα του Alpha.

Ανυπομονώντας για το MEGA το καλό

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας καλημερίζει από μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την ψυχαγωγική εκπομπή MEGA Καλημέρα.

Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! δήλωσε γύρω από τη μεταγραφή της:

«Στο παρελθόν είχα κάνει βέβαια κάποιες συζητήσεις. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι μέλος μιας ομάδας νέων συντελεστών που θα προσπαθήσει να βάλει το MEGA ξανά πολύ δυνατά στο παιχνίδι.

Έχοντας περάσει από το 2014 σε εκπομπές «βαριάς» θεματολογίας, από το Hashtag μέχρι τα Μεσάνυχτα, συν το δελτίο ειδήσεων, είχα φορτιστεί πολύ συναισθηματικά – από το δημοψήφισμα μέχρι τον κοροναϊό.

Έφτανα στο σπίτι μου το βράδυ και ένιωθα μαυρισμένη. Ειδικά από τότε που απέκτησα το παιδί, δεν ήθελα να κουβαλάω όλο αυτό μέσα μου.

Με επηρέαζε πολύ. Από τη στιγμή που έχω υπηρετήσει από πολλά πόστα αυτή τη δουλειά, ήθελα να ξεκινήσω ξανά με κάτι πιο ανάλαφρο και ευχάριστο. Να αντιμετωπίζω την εργασία μου ως ένα μέσο διαφυγής από τη σκληρή πραγματικότητα και όχι ως μέσο βαθύτερης εισχώρησης σε αυτήν».

Όσον αφορά γύρω από το μεγάλο «ναι» που είπε στο MEGA, η Ελεονώρα Μελέτη έχει δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Eίναι το κανάλι με το οποίο συζητούσα από τις αρχές του περασμένου χειμώνα. Γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι πιο κοντά σε αυτό που είχα οραματιστεί σαν επόμενο βήμα.

Υπήρχε ζεστό κλίμα και με τους ανθρώπους από τα άλλα κανάλια που επικοινώνησαν μαζί μου. Ειδικά σε μια περίπτωση, το κλίμα ήταν συγκινησιακό».

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ!» ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 07:50

ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 07:50 ΣΤΟ MEGA