Πρεμιέρα στο MEGA έκανε το πρωί της Δευτέρας έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, καλωσορίζοντας συγκινημένη τους τηλεθεατές της νέας της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

«Μια μεγάλη Καλημέρα σε όλους. Καλώς σας βρίσκω σε μια ζώνη που έχω αγαπήσει πολύ, έχω περάσει υπέροχα μαζί σας. Με πολλούς από εσάς τα λέγαμε καθημερινά, για πολλά χρόνια.

Τώρα ξαναγυρίζουμε στο MEGA, για να λέμε την πρώτη καλημέρα. Είναι μεγάλη μου χαρά. Είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός και το τρακ. Να ξέρετε ότι η σημερινή  μας πρεμιέρα είναι μία από τις πολλές που είτε έχουν γίνει είτε θα γίνουν στο Μεγάλο Κανάλι.

Γιατί το MEGA έχει όραμα για εσάς, ένα τηλεοπτικό όραμα. Στόχος μας είναι να ξεκινάμε όσο πιο αισιόδοξα, όσο πιο χαρούμενα γίνεται, στα εύκολα και στα δύσκολά.

Θα τα βλέπουμε εδώ όλα μαζί με ψυχραιμία και αισιοδοξία. Αυτό που μας λείπει, αυτό θέλουμε να βάλουμε στη δική της τηλεοπτική παρέα» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη, παρουσιάζοντας στη συνέχεια του συνεργάτες της εκπομπής της Κώστα Τσουρό,  Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάση Πάτρα.

Από σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 07:50, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει, καθημερινά, μια… «MEGA Καλημέρα».

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την έναρξη της πρεμιέρας της εκπομπής «MEGA Καλημέρα»: