Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του MEGA για να ομορφύνει καθημερινά τα μεσημέρια μας και να γίνει και πάλι η καλύτερη παρέα μας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου, η Ελένη Μενεγάκη ντυμένη στα κόκκινα επέστρεψε με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα, στην οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής «Ελένη» υπό τους ήχους του τραγουδιού «Μια γλυκιά μελωδία» της Νατάσας Θεοδωρίδου, που όπως είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια, πάντα τη συνοδεύει στις πιο σημαντικές στιγμές της.
«Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε αυτή τη στιγμή, πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να σας πω! Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε πολύ! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω και πάλι στη ζωή μου. Η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας! Νας σας παρουσιάσουμε όλα όσα έχουμε ετοιμάσει εδώ για εσάς και όλα όσα έχει ετοιμάσει το MEGA το καλό. Σιγά-σιγά αυτό το κανάλι γίνεται αυτό που ήταν πάντα για εσάς. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και εγώ μέσα σ΄αυτό» είπε εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη παρουσιάζοντας στη συνέχεια τους συνεργάτες της.

Κάθε μέρα, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους.

Θα μας κρατάει συντροφιά με την καλύτερη παρέα και τα πιο φρέσκα θέματα. Μα πάνω απ’ όλα με το πιο πλατύ χαμόγελο, αυτό που έκανε το κοινό όλης της χώρας να την αγαπήσει.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό.

Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.