To MEGΑ δείχνει τη δυναμική του και κερδίζει τη μάχη της τηλεθέασης. Χθες, σε μία ημέρα ιδιαίτερα αυξημένου ανταγωνισμού, το κανάλι κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54, με 17,4% και 15%, αντίστοιχα.

Με ποσοστά που κινήθηκαν, κατά μέσο όρο, στο 20%, το MEGA κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από τις 5 το πρωί, έως νωρίς το απόγευμα, με κορυφαία στιγμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη.

Οι τηλεθεατές επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην πιο επιδραστική παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και της χάρισαν την πρωτιά, με υψηλές αποδόσεις. Η «Ελένη» σημείωσε 21% στο σύνολο του πληθυσμού και 23,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, με την κάλυψη να αγγίζει μέχρι και τους 1.553.714 τηλεθεατές. Σε επιμέρους κοινό, μάλιστα, η εκπομπή έφτασε το 33%.

Στη ζώνη prime-time «Η γη της ελιάς» μονοπώλησε, γι’ ακόμα ένα βράδυ, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών διατηρώντας τα υψηλά ποσοστά της. Η δραματική σειρά του MEGA κατέγραψε 27,1% στο γενικό σύνολο και 20,1% στις ηλικίες 18-54, ενώ η κάλυψη ξεπέρασε τα 2,3 εκατομμύρια τηλεθεατές