Το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό», η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα, καλύπτοντας γεωγραφικά όλο και περισσότερα σημεία πώλησης, εγκαινίασε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021 το νέο κατάστημά της στο Γαλάτσι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της.

Το 19ο κατάστημα του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού είναι το 6ο κατά σειρά που ανοίγει μέσα στο 2021. Στους σύγχρονους και ευρύχωρους διαδρόμους του, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν μοναδικές αγοραστικές εμπειρίες, χωρίς να ανησυχούν για το πού θα αφήσουν το αυτοκίνητό τους, καθώς το κατάστημα παρέχει θέσεις parking.

Παράλληλα, καθημερινά βρίσκουν χιλιάδες ποιοτικές επιλογές σε βιολογικά, vegan, vegetarian, gluten free και οικολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως αντίστοιχα και σε όλα τα καταστήματα του Δικτύου. Ακόμη, δίνοντας έμφαση στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών και παροχών του, στο Γαλάτσι λειτουργεί και βιολογικό κρεοπωλείο με φρέσκα κρέατα ελληνικής παραγωγής.

Το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος, με γνώμονα την άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, βρίσκεται εκεί, πάντα με θετική διάθεση και χαμόγελο για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών του, ώστε πάντοτε να βρίσκουν εύκολα αυτά που χρειάζονται.

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού, Γεώργιος Γραμματάς, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που καταφέρνουμε παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, να παραμείνουμε πιστοί στο επενδυτικό μας πλάνο. Στο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό, στόχος μας είναι να ερχόμαστε κοντά στους καταναλωτές από διαφορετικά σημεία της Αττικής, ώστε να τους προσφέρουμε ανά πάσα στιγμή τεράστια ποικιλία νόστιμων και θρεπτικών επιλογών σε βιολογικά τρόφιμα, αλλά και οικολογικών καλλυντικών και προϊόντων για το σπίτι. Το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης του Δικτύου, σχεδιάζουμε το άνοιγμα περισσότερων καταστημάτων, ενσωματώνοντας καινοτόμες υπηρεσίες, διατηρώντας έτσι την ηγετική μας θέση στην αγορά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και σας περιμένουμε για να μοιραστούμε όλοι μαζί ξεχωριστές βιολογικές γεύσεις».

Σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις, το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό, δημιουργεί διαρκώς νέες θέσεις εργασίας και βρίσκεται δίπλα σε όσους το εμπιστεύονται, πάντα με σεβασμό στην αειφόρο ανάπτυξη και προσήλωση στη συνεχή εξέλιξη.

Στοιχεία Καταστήματος

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βεΐκου 127
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 222 2588

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram @biologikoxorio, Facebook Βιολογικό Χωριό, καθώς και το κανάλι της εταιρείας στο ΥouTube, Biologiko Xorio ή επισκεφτείτε το site www.biologikoxorio.gr για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων.

#biologikoxorio

 

Λίγα Λόγια για το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό

Tο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα βιολογικών προϊόντων. Από το 2008 παρακολουθεί τις νέες τάσεις και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, αποτελώντας την πρώτη τους επιλογή για υγιεινή και ποιοτική διατροφή. Με βασικό μήνυμα «Δημιουργούμε το μέλλον στη σύγχρονη διατροφή», φροντίζει να εξασφαλίζει τεράστια ποικιλία και ανεξάντλητες επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, προϊόντα ειδικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης, βρεφικά και παιδικά προϊόντα αλλά και συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία, ηγέτης στον κλάδο της, αριθμεί ήδη 19 καταστήματα με παρουσία σε όλη την Αττική, περισσότερους από 150 εργαζομένους και ενισχύει το πλάνο επέκτασης του δικτύου της με νέες συνεργασίες, πάντα με προσήλωση στην αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, διατηρώντας παράλληλα μακροχρόνιους και αμοιβαίους δεσμούς εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της.

.