Μια ακόμα διάσημη σταρ της διεθνούς showbiz, ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τον κόσμο των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, εκτός από την Μπρίντεϊ Σπίαρς και η Λάνα Ντελ Ρέι ανακοίνωσε ότι απενεργοποιεί όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Εξηγώντας τους λόγους πίσω από αυτή της την απόφαση, η Λάνα Ντελ Ρέι δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο περιορισμένο και θα συνεχίσω να αναπτύσσω κάποιες άλλες δεξιότητες και ενδιαφέροντα».

Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram η τραγουδίστρια αποσαφηνίζει: «Αυτό συμβαίνει απλά επειδή έχω τόσα άλλα ενδιαφέροντα και άλλες ασχολίες που κάνω και απαιτούν ιδιωτικότητα και διαφάνεια».

«Ήθελα απλώς να πω ότι προφανώς συνεχίζω να ηχογραφώ τα άλμπουμ μου» καθησύχασε η ίδια τους θαυμαστές της, όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ.

«Γράφω ακόμη μικρά βιβλία με ποίηση. Και είμαι επίσης πολύ δραστήρια και αγαπώ αυτό που κάνω. Είμαι απόλυτα εδώ για τη μουσική. Προχωρώ επίσης σε διάφορες προσπάθειες».

Στο βίντεο η Λάνα Ντελ Ρέι δίνει επίσης μερικές λεπτομέρειες για τον επερχόμενο δίσκο της Blue Banisters, λέγοντας:

«Είναι μια συλλογή από παλαιότερα τραγούδια και μερικά νεότερα, μερικά γραμμένα από την οικογένεια και τους φίλους μου και κυρίως παλιούς συνεργάτες».

«Πιθανότατα θα υπάρχουν πάντα περισσότερα» συνέχισε. «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς που συνεχίζετε να με βλέπετε μέσα από τη μουσική» τόνισε.