Πρεμιέρα στο κανάλι του MEGA έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καραβάτου, επιστέφοντας στην μικρή οθόνη μέσα από την νέα εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, «Τι λες τώρα!».

Καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές η Κατερίνα Καραβάτου είπε:

«Καλωσορίστε σε αυτή την τηλεοπτική παρέα στο MEGA το καλό. Έχουμε να τα πούμε τηλεοπτικά δυόμισι μήνες περίπου που μου φάνηκαν δυόμισι χρόνια. Θα κρατήσουμε τα καλά μέσα σε αυτή την εκπομπή και χαίρομαι πάρα πολύ που όλα αυτά θα τα μοιραστώ μαζί σας γιατί ξέρετε πολύ καλά πώς όταν μοιράζεσαι μια χαρά είναι διπλή και για αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ» παρουσιάζοντας στη συνέχεια τους συνεργάτες της.

Η Κατερίνα Καραβάτου έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο στο MEGA με αποκαλυπτική διάθεση και πολλές εκπλήξεις.

Από το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50, η νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Τι λες τώρα!» βάζει στόχο να απογειώσει την καλή μας διάθεση, να συνοψίσει με έναν ξεχωριστό τρόπο όσα αξίζουν από την εβδομάδα που πέρασε και να δημιουργήσει τις τάσεις για την εβδομάδα που έρχεται.

Η Κατερίνα Καραβάτου θα έχει δίπλα της την Μαρία Ηλιάκη κι αυτό ορίζει την πιο γλυκιά τηλεοπτική επανασύνδεση της σεζόν με τις δύο παρουσιάστριες να συναντώνται στο πλατό μετά από χρόνια.

Μαζί τους ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Βλάχος. Η παρέα του «Τι λες τώρα!» έχει χιούμορ, άποψη αλλά και την ικανότητα να δημιουργήσει μια ουσιαστική επαφή με τον τηλεθεατή.

Αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα, ταξίδια, πλούσιο ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην τηλεοπτική πραγματικότητα αλλά και την καθημερινή ζωή. Αυτό είναι το  «Τι λες τώρα!».

Ακολουθήστε το στο Google News