Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης(29/9), η Δανάη Μιχαλάκη, μία εκ των πρωταγωνιστριών της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Μεταξύ άλλων η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά και τον πανικό που δημιούργησε στα media, η ημερομηνία του γάμου τους.

«Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο.

Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα» είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

«Δε νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι.

Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει» συμπλήρωσε η Δανάη Μιχαλάκη.

«Η Δρόσω θα ακολουθήσει το όνειρό της»

Μιλώντας για το ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε:

«Μπορώ να σου πω ότι η Δρόσω θα ακολουθήσει το όνειρό της, αλλά από μια άλλη κατεύθυνση, δεν θα πάει στο τραγούδι. Μεγάλο δρόμο θα διαβεί η Δρόσω. Θα τηΝ στηρίξουν και πάρα πολύ οι αδερφές της. πράγμα που δεν το περίμενε», ανέφερε για τον τρίτο κύκλο της σειράς που έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα  26 Σεπτεμβρίου.