Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θυμάται και διηγείται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς».

Οι «Ψίθυροι Καρδιάς» ήταν μία σειρά που αγαπήθηκε και συνεχίζει να αγαπιέται από το κοινό. Τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν ιλιγγιωδώς υψηλά, ωστόσο οι ηθοποιοί δεν το βίωναν, τους το μετέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης που πανηγύριζε στα γυρίσματα.

«Θυμάμαι ότι σε ένα γύρισμα όπου έπρεπε να είμαστε με λίγα ρούχα σε μία σπηλιά και έκανε πολύ κρύο, ο Μανούσος Μανουσάκης γδύθηκε κι αυτός για να μας στηρίξει. Η σειρά είχε πάρα πολλές δύσκολες σκηνές. Θυμάμαι το κρύο, τα δύσβατα μέρη και εμένα να προχωράω συνέχεια ξυπόλητη σε αυτά τα γυρίσματα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η αγάπη του κόσμου για τη σειρά ήταν τέτοια που αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν τους ηθοποιούς.

«Μια φορά ήμασταν σε ένα διαμέρισμα στην Αθήνα και είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος που φώναζε τα πραγματικά ονόματά μας», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η σκηνή που προκάλεσε και η απαγωγή που είχε αίσιο τέλος

«Η επιτυχία της σειράς οφείλεται στο σενάριο, τους χώρους των γυρισμάτων που ήταν πραγματικοί και τη χημεία μεταξύ μας. Η σκηνή που η Ερατώ κοιτιέται γυμνή από τη μέση και πάνω στον καθρέφτη προκάλεσε μούτρα στα κορίτσια στα Λιόσια που κάναμε τα γυρίσματα. Για να μην αισθάνονται προσβεβλημένες το διορθώσαμε», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θυμήθηκε πως την ώρα που βρίσκονταν στο γύρισμα έγινε μία απαγωγή, με τον σκηνοθέτη της σειράς να παρεμβαίνει και να συνεχίζεται ο αρραβώνας.

Ακολουθήστε το στο Google News