Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε σήμερα (1/11) στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η 31χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και θέλησε να ενημερώσει τους ακολούθους της για την κατάσταση της υγείας της.

Στo ποστ της το γνωστό μοντέλο ευχαρίστησε όσους είναι δίπλα της και σημείωσε ότι τα πηγαίνει καλύτερα.

Είπε χαρακτηριστικά: «Έχω αρχίσει να πηγαίνω πολύ καλύτερα. Ο οργανισμός μου δέχεται όλη αυτή την ενδοφλέβια αγωγή και πάω προς το καλύτερο. Είναι η έκτη μέρα νοσηλείας μου. Προσεύχομαι να βγω χθες. Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν πάρα πολύ καλά τις προηγούμενες ημέρες. Είναι πολύ συγκινητικά τα τόσα μηνύματα που έχετε στείλει και δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Είμαι πάντως πολύ καλά, μην ανησυχείτε. Και πηγαίνω πολύ καλύτερα».

Δείτε το βίντεό της μέσα από το νοσοκομείο

Θυμίζουμε ότι το μοντέλο τις προηγούμενες ημέρες ενημέρωσε ότι έκανε εξετάσεις και οι γιατροί της βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφους να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω. Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας», είχε γράψει .

Ακολουθήστε το στο Google News