Όλοι μας είμαστε λίγο πολύ καλλιτέχνες με το τρόπο μας.

Άλλος σχεδιάζει ωραία πάνω στο λευκό χαρτί, άλλος γράφει όμορφα ποιήματα και άλλος φτιάχνει το πιο μερακλίδικο στιφάδο.

Δείτε ποια είναι τα ζώδια που είναι γεννημένοι καλλιτέχνες.

Λέων

Τι θα κάναμε χωρίς το Λέοντα; Με τον πλανήτη Ήλιο να λαμποκοπά πάνω από το κεφάλι του, είναι ένα ζώδιο που θα βρεις πολύ συχνά στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι άδικα. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που εκφράζονται με τους πιο δημιουργικούς τρόπους, και συνήθως το κάνουν μέσα από τις τέχνες. Θέλει να βρίσκεται συνέχεια στο επίκεντρο της προσοχής, και το πετυχάινει για τους σωστούς λόγους. Μπορεί να το παρακάνει και να γίνεται πιο δραματικός από όσο χρειάζεται; Ναι φυσικά, αλλά για αυτό γίνεται εξαιρετικός ηθοποιός.

Ιχθύς

Τι να πεις για αυτήν την περίπτωση; Αστρολογικά μιλώντας, ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και του υποσυνείδητου και όλων των πραγμάτων που σχετίζονται με τις τέχνες, τις ταινίες και τη μουσική. Ας πούμε ότι είναι το ζώδιο με τη μεγαλύτερη και πιο δημιουργική φαντασία και είναι εκείνοι που έχουν τις πιο ιδιαίτερες ιδέες. Είναι οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες αλλά και οι ζωγράφοι που δημιουργούν τους πιο σουρεάλ πίνακες.

Ταύρος

Δε θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το ζώδιο που έχει για Κυβερνήτη την Αφροδίτη. Θέλεις να λειτουργείς πιο πρακτικά και δε σε αφήνει. Η Αφροδίτη εκπροσωπεί την ομορφιά, την αγάπη, την απόλαυση και τις ηδονές της ζωής. Ο Ταύρος τα εκπροσωπεί όλα επάξια και μέσα σε αυτά προσθέτει την πολυτέλεια και την καλαισθησία. Εννοείται ότι επιλέγει με κλειστά μάτια την ποιότητα αντί της ποσότητας, εκτός αν θέλει να γίνει πλούσιος (πράγμα αρκετά πιθανό για έναν Ταύρο). Μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός τραγουδιστής ή να διοργανώνει καλλιτεχνικά και πρωτοποριακά events.