Restart στη ζωή της κάνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Λίγες ημέρες μετά την οριστική άρση της κηδεμονίας της η ποπ σταρ δηλώνει έτοιμη να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή έχοντας στο πλευρό της τον προσωπικό γυμναστή και ηθοποιό, Σαμ Ασγκάρι.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Σεπτέμβριο,ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και τώρα ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η Σπίαρς «θέλει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό». «Θα είναι ένας γάμος σε στενό κύκλο», προσθέτει η ίδια πηγή.

Ο Σαμ Ασγκάρι κατάγεται από το Ιράν και είχε στηρίξει την τραγουδίστρια στην διαμάχη που είχε με τον πατέρα της. «Ο Σαμ ήταν ο βράχος της Μπρίτνεϊ για χρόνια.Την φροντίζει, και εκείνη στηρίζεται σε αυτόν. Είναι κοντά της όσο περισσότερο μπορεί», σημειώνει το People.

Τέλος ο εφιάλτης

Θυμίζουμε ότι τυην Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, η δικαστής Brenda Penny του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας του Λος Άντζελες έληξε την κηδεμονία που επιβλήθηκε το 2008 στην  Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τη σύντομη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική.

Η απόφαση αυτή ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη. Tον Σεπτέμβριο το δικαστήριο είχε απομακρύνει τον πατέρα της ποπ σταρ, Τζέιμι Σπίαρς, από τον έλεγχο των οικονομικών υποθέσεών της.

Eδώ και χρόνια δεν είχε το δικαίωμα να παντρευτεί, να αποκτήσει άλλα παιδιά, να κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματα που έχει κερδίσει και να μιλάει δημοσίως για τους λόγους που της έχουν αφαιρεθεί όλα αυτά τα δικαιώματα, χωρίς να έχει την άδεια αυτού που είχε ορίσει το δικαστήριο για επόπτη της.