Η εορταστική περίοδος ξεκίνησε και άσχετα με το πώς θα διαμορφωθεί λόγω Covid, θέλουμε να είναι γεμάτη λάμψη. Ευκαιρία να πειραματιστούμε με πιο έντονα χρώματα σε μάτια και χείλη, βάζοντας γκλίτερ στα μάτια ή ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν. Ετσι παίρνουμε ιδέες για το ιδανικό μακιγιάζ που μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε για τα ρεβεγιόν και τις βραδινές εξόδους μας. Οι fashion και beauty icons μας δείχνουν τον τρόπο.

View this post on Instagram

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Κόκκινα χείλη

Αν το κατακόκκινο κραγιόν δεν ταιριάζει στο γούστο σας, επιλέξτε κάποια άλλη απόχρωση, όπως μπορντό, δαμασκηνί, τα οποία θα δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά. Δημιουργήστε μία απόλυτα φυσική βάση και για το φινίρισμα απλώστε μία διάφανη πούδρα. Στα μάτια συνδυάστε nude ιριδίζουσες σκιές σε μπρονζέ ή χρυσαφί τόνους και μαύρη μάσκαρα, όπως δείχνει η Karlie Kloss. Το λουκ θα δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό με τα μαλλιά τραβηγμένα σε ένα σινιόν, ή με ένα wet look.

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)


 

Σμαραγδί σκιές

Η Hailey Bieber ποντάρει στο λαμπερό βλέμμα με πράσινες αποχρώσεις που θυμίζουν πολύτιμους λίθους. Δημιουργήστε κι εσείς υπέροχα smokey eyes με μία παλέτα σκιών σε λιλά που παραπέμπει στον αμέθυστο ή στο ζαφειρένιο γαλάζιο και τονίστε το περίγραμμα με πλούσιες στρώσεις με μαύρη μάσκαρα που χαρίζει έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες. Παίξτε με τις λάμψεις στα ζυγωματικά, τη μύτη και το πηγούνι και κρατήστε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σε ουδέτερους τόνους. Όσο για το hair styling, ένα ανεπιτήδευτο boho chic λουκ με κυμματισμούς θα ολοκληρώσει αρμονικά το αποτέλεσμα.


All that glitters

Μία άλλη εκδοχή για τονισμένο βλέμμα αποτελεί κι ένα ενδιαφέρον τουίστ. Οι σκιές με glitter ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, είναι glamorous, και χαρίζουν ένα ενδιαφέρον εφέ που κάνει παιχνιδίσματα με τα βραδινά φώτα. Ωστόσο οι νέες τάσεις προτείνουν να μην απλώσετε το glitter σε όλο το πάνω βλέφαρο αλλά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Συνδυάστε ιριδίζουσες nude σκιές σε όλο το κινητό βλέφαρο με μία διαφορετικής απόχρωσης σκιά στην εσωτερική γωνία, όπως η Gigi Hadid.