Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» αποκαλύπτοντας πως στην αρχή υπήρχαν κάποιες εντάσεις ανάμεσά τους αλλά πλέον τα έχουν βρει.

«Σηκώνομαι 3.15 κάθε πρωί. 9 συνήθως κοιμάμαι. Τυχαίνει να κοιμηθώ και 11 και 11.30» ανέφερε η δημοσιογράφος ενώ αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της είναι ντράμερ και δουλεύει Σαββατοκύριακο.

Η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε ότι δεν ταίριαξε από την αρχή με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. «Με τον Ιορδάνη δε δέσαμε από την αρχή. Την πρώτη χρονιά που γνωριστήκαμε, που εγώ έκανα τη στήλη με τα social media, μου έλεγε “τι είναι αυτά, τι θα λέμε τώρα, τα νέα του Youtube;” με τον καιρό όμως το βρήκαμε. Είχαμε πολλές συγκρούσεις, με έχει τσιτώσει πάρα πολλές φορές, με έχει νευριάσει πάρα πολύ. Τώρα πια δεν τσακωνόμαστε, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο. Στην αρχή όταν με τσίτωνε έκλαιγα από τα νεύρα μου επειδή και λόγω σεβασμού δε μπορούσα να του απαντήσω… Στην αρχή αντιμετώπισα δυσπιστία από πολιτικούς κυρίως, μπορεί να τους ρωτάς και να μη σου απαντάνε, ή να μη σου απευθύνουν τον λόγο. Μπορεί να έκανα εγώ την ερώτηση και να έλεγαν “κύριε Χασαπόπουλε”» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις που έχει κατακριθεί λόγω του αυθορμητισμού της.

«Όποιος παρακολουθεί την εκπομπή ξέρει πολύ καλά ποιοι είμαστε και τι κάνουμε, αν δει απλά ένα απόσπασμα μπορεί να βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει. Αν θες να κρίνεις κάτι πρέπει να το δεις ολοκληρωμένα. Όταν μπήκα στη δουλειά και ξεκίνησα να παρουσιάζω είπε ότι θα είμαι αληθινή και είμαι αληθινή όπως και ο Ιορδάνης, δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον άνδρα της. «Ο σύζυγός μου, μου έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram, είχαμε γνωριστεί σε τηλεοπτικό πλατό, και μου έγραψε: «Είμαι ο Κώστας ο ντράμερ, πάμε για καφέ». Ήταν τόσο απλό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Δεν με πλησίαζαν οι άνδρες εύκολα. Νομίζω ότι υποσυνείδητα έβαζα ένα τοίχος. Ο Κώστας έχει μια απλότητα, μια αμεσότητα και μου αρέσει. Ότι θέλει το ζητάει και πάμε παρακάτω. Η εγρήγορση υπάρχει αλλά δεν ζηλεύω. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι τον άνδρα σου μπορεί να τον φλερτάρει κάποια άλλη. Κρατάει το ενδιαφέρον. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ, ούτε εκείνος».