Την Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η SOLGAR® αναδείχτηκε για ακόμη μία φορά, ως «ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ» στην Ελλάδα, σε μια ξεχωριστή βραδιά που διοργάνωσαν για έβδομη χρονιά στην χώρα μας τα διεθνούς σημασίας και κύρους βραβεία «Superbrands 2021-2022».

Ο διαγωνισμός των Superbrands Greece, διεξάγεται από το 2005 με στόχο να αναδείξει, να επιβραβεύσει και να ενισχύσει τα κορυφαία -ανά κλάδο- ελληνικά και διεθνή brands που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά και έχουν εδραιωθεί ως αδιαμφισβήτητες επωνυμίες και «σταθερές» αξίες.

Για την ανάδειξη των «Business Superbrands 2021-2022», πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός αξιολόγησης που έγινε βάσει βαθμολογίας από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή και ψηφοφορία που έγινε βάσει πανελλαδικής δημοσκόπησης του ευρύ καταναλωτικού κοινού από την εταιρεία ερευνών  MARC Α.Ε.. Τα κριτήρια, βάσει των οποίων ψηφίστηκαν οι εταιρίες είναι, η Αναγνωσιμότητα Επωνυμίας και Δύναμη Φήμης, η Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια καθώς και η Εταιρική Υπευθυνότητα.

.

Ο κ. Γεώργιος Κωτσιόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ISOPLUSSOLGAR, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η τιμητική αυτή διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη φορά της SOLGAR®, σε ένα θεσμό διεθνούς κύρους και απήχησης όπως είναι τα Superbrands, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά, όχι μόνο την ηγετική της θέση στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής, αλλά κυρίως γιατί αναγνωρίζεται η διαχρονικότητα, η αξιοπιστία, καθώς και η προτίμηση και η εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού στο brand όλα αυτά τα χρόνια. Παρά την ιδιαίτερη πραγματικότητα που ζούμε τα τελευταία έτη, εμείς συνεχίζουμε και προχωράμε προς τα μπροστά, δυναμικά και σταθερά. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την εμπιστοσύνη!».

Τα προϊόντα κυκλοφορούν στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ISOPLUS Α.Ε.

τηλ: 210 9579 707, fax: 210 9516 422

e-mail: solgargreece@iso-plus.gr

website: www.solgar.gr