ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

σας μεταφέρει στη μαγεία των Χριστουγέννων!

Ερνεστ Χέμινγουεϊ, Μαρκ Τουέιν, Ντύλαν Τόμας και άλλοι κορυφαίοι συγγραφείς της παγκόσμιας λογοτεχνίας σας προσκαλούν στο

«Χριστουγεννιάτικο Δείπνο»: Μια μοναδική συλλογή με χριστουγεννιάτικα διηγήματα  που  ξυπνούν τις πιο γλυκές αναμνήσεις!

Σε πολυτελή, σκληρόδετη έκδοση.

Μια συλλογή με χριστουγεννιάτικα διηγήματα κορυφαίων συγγραφέων που δίνει ξεχωριστή διάσταση στη γνωστή γιορταστική ατμόσφαιρα των ημερών. Εξαιρετικές ιστορίες που ψυχαγωγούν με την ευρηματικότητά τους και αιφνιδιάζουν με την αυθεντικότητα, την αμεσότητα και το χιούμορ τους.
Τα Χριστούγεννα ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να είναι μια περίοδος χαρούμενης αναστάτωσης και προσμονής. Απ’ όλες τις παλιές γιορτές τα Χριστούγεννα ξυπνούν τις πιο δυνατές και γλυκές αναμνήσεις. Οι προετοιμασίες σε κάθε μεριά για τις συναντήσεις και τα δείπνα που θα ενώσουν και πάλι φίλους και συγγενείς, τα δώρα της χαράς και του γλεντιού, αυτά τα δείγματα της φροντίδας για τον άλλον που αναζωογονούν τα καλά αισθήματα, οι πρασινάδες που στολίζουν τα σπίτια, έμβλημα της ειρήνης και της χαράς, τροφοδοτούν σχέσεις αγάπης και γενναιόδωρες συμπάθειες. Οι εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις συνιστούν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

«Στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο θα θυσιαστούν γαλοπούλες πνιγμένες στο βούτυρο, τσιτωμένες από την πλούσια γέμιση και μεθυσμένες από την τρούφα, καπόνια και όρνιθες, χήνες και πάπιες, μοσχάρι και αρνί. Τα μπαχαρικά και τα δαμάσκηνα θα πάρουν τη θέση τους μέσα σε πίτες και γλυκά. Και ενώ το κρασί θα ρέει άφθονο, η μουσική θα είναι στο σωστό τόνο για να χορέψει και να τραγουδήσει η νεολαία με φλόγα και ενθουσιασμό, ενώ οι ηλικιωμένοι θα κάθονται δίπλα στο τζάκι».

Mαζί

Harper’s Bazaar

Το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο

-Η Αμάντα Μέρφι φωτογραφίζεται με τα πιο εντυπωσιακά party looks.

-Τα απαραίτητα συστατικά των γιορτινών εμφανίσεων

-Αναπάντεχα δώρα για όσες τα έχουν όλα

Και

ΒΗΜΑGAZINO

Ο Θανασάκης του Αρκά σε νέες περιπέτειες!

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25 (Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου:

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ»: €2,25)