Με μία νέα είδηση-βόμβα έσκασε το πρωί της Τρίτης και βάζει ξανά στο στόχαστρο τον τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Φαίνεται πως έπειτα από την αρχική καταγγελία, ανοίγουν κι άλλα στόματα για τη δράση του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, καθώς πολλές κοπέλες που είχαν ερωτική σχέση μαζί του, πανικοβλημένες άρχισαν την αναζήτηση.

Το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας ,αποκάλυψε στον Αnt1, πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή φίλη του δημοσιογράφου.

Η κοπέλα είναι πολύ νεότερη και σύμφωνα με τον δικηγόρο βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ.

«Είδα μία κοπέλα σε απελπισία»

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται να διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες με ερωτικές σκηνές στις οποίες συμμετέχει το νέο θύμα.

«Η νέα καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και από άλλο πρόσωπο. Εχτές το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Είδα μία κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, ενώ υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες», ανέφερε ο δικηγόρος.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες που προηγήθηκαν

Στο μεταξύ οι προηγούμενες καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε βάρος του προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες κι από άλλες γυναίκες.

Αυτές καλείται τώρα να διερευνήσει η υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας πρωτοδικών. Είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα, το αδίκημα που ερευνάται, εάν τελέστηκε, είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον εννέα γυναίκες έχουν προβεί σε ανάλογες καταγγελίες.

Πάντως, η πρώην σύντροφός του, από την καταγγελία της οποίας άρχισαν όλα, υποστήριξε σε συνέντευξή της ότι της είχε ζητήσει να τραβήξουν τα ερωτικά βίντεο γιατί του… έλειπε.

Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε πως έχουν ανέβει σε πορνογραφικές σελίδες, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, όμως δυο μήνες μετά ανήρτησε ένα ακόμα βίντεό τους.

Πάντως, ό,τι φωτογραφία ή βίντεο έχει «κατέβει» από το Διαδίκτυο έγινε μετά από πίεση και αίτημα της κοπέλας προς τους διαχειριστές των ιστοσελίδων και όχι μετά από σχετική κίνηση του παρουσιαστή.