Ρεβεγιόν Χριστουγέννων πίσω από τα κάγκελα, έκανε φέτος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, βαρύνει η κατηγορία της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό τη βλάβη του άλλου.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, το οποίο επισύρει ποινή κάθειρξης έως και δέκα ετών.

«Στην ουσία εκκρεμούν όλες οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί και βρισκόμαστε εν αναμονή κι άλλων στοιχείων με άλλες κυρίες που θα κληθούν να καταθέσουν» πρόσθεσε η δικηγόρος μιας εκ των θυμάτων, Σταυρούλα Μπριλή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τουλάχιστον εννέα κοπέλες έχουν καταγραφεί στα επίμαχα βίντεο που κατηγορείται ότι ανέβασε στο διαδίκτυο ο πρώην παρουσιαστής, εν αγνοία τους.

Δεν έπεισε κανέναν

Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο ισχυρισμός του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι ο ίδιος διέγραψε το οπτικό υλικό πριν τρία χρόνια αλλά κάποιος άγνωστος το απέσπασε και το διέρρευσε σε site του εξωτερικού, δεν έχει πείσει τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Κυρίως επικεντρώνονται στον κωδικό του χρήστη που ανάρτησε τα ροζ βίντεο, στον οποίο περιλαμβάνεται ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία γέννησης του κατηγορούμενου παρουσιαστή.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που υπάρχουν και βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του» υποστήριξε ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου Γιώργος Δακουράς.

Μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί Γιώργος Δακουράς έκανε λόγο για «ένα νομικό άλμα το οποίο έχουμε στόχο να το αναδείξουμε ενόψει της απολογίας του τη Δευτέρα».

«Δεν τα ανέβασα εγώ. Δεν ξέρω ποιος τα ανέβασε ξανά τα βίντεο. Εγώ τα έχω αποσύρει από το διαδίκτυο εδώ και τρία χρόνια» φέρεται να υποστήριξε.

Όλα… πάγωσαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όταν άκουσε τον εισαγγελέα να του ασκεί ποινική δίωξη για κακουργηματικό χαρακτήρα.

«Ο ισχυρισμός του έχει καταγραφεί από την πρώτη στιγμή ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος του που έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει σχέση με τις αναρτήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες από άτομο που μπορεί να τα έχει στην κατοχή του» πρόσθεσε ο κ. Δακουράς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πρώην παρουσιαστή, δεν προέκυψε οικονομικό όφελος από την δημοσίευση των βίντεο, ενώ διέψευσε πληροφορίες των προηγούμενων ημερών για ενδεχόμενη πρόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου να εγκαταλείψει τη χώρα.

Αρνείται τη συγγνώμη του η 28χρονη καταγγέλλουσα

Η 28χρονη καταγγέλλουσα δεν δέχεται τη συγγνώμη του παρουσιαστή.

Όπως ανέφερε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη».

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών

Η αστυνομία πάντως συνεχίζει τις έρευνες και «ξεσκόνισε» το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπήρχαν σε λάπτοπ και υπολογιστές βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Μάλιστα «ξεσκόνισε» και το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο.

Όλα λοιπόν εξαρτώνται από το τι βρεθεί σε αυτούς τους υπολογιστές, ενώ παράλληλα συνεχίζονται και οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξαν κι άλλες πλατφόρμες στο διαδίκτυο, όπου ενδεχομένως να ανέβαζε βίντεο.

Δύο νέες καταγγελίες

Την ίδια ώρα σε εκκρεμότητα παραμένει το ανώνυμο email που έφτασε στα χέρια του δικηγόρου της 28χρονης καταγγέλλουσας, Απόστολο Λύτρα.

Αναλυτικότερα, ο δικηγόρος έλαβε ανώνυμο email με δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει», αποκάλυψε στο Star μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.