Εκτάκτως την Παρασκευή, μαζί  με το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, κυκλοφορεί το BHMAGAZINO που φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Νο1 ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Την Ριάννα.

Η super star δεν κυριαρχεί μόνο στη διεθνή showbusiness με τις αναμφισβήτητες φωνητικές της ικανότητες. Κατόρθωσε να σπάσει κάθε ρεκόρ στον επιχειρηματικό τομέα, μέσα από τις προσωπικές της εταιρείες στον χώρο της ομορφιάς. Η Ριάννα καλωσορίζει το 2022 ως Golden Girl, φορώντας ένα εκπληκτικό χρυσό φόρεμα στο εξώφυλλο. Η εκθαμβωτικά ωραία τραγουδίστρια είναι μία από τις νεαρότερες billionaires. Η περιουσία της αγγίζει το 1,7 δις δολλάρια. Διάσημη, ωραία, αστραφτερή, sexy, άκρως επιτυχημένη και δισεκατομμυριούχος.

Το BHMAGAZINO λατρεύει τις γυναίκες που ξεχωρίζουν, εκείνες που χτυπάνε πρωτιές. Στις εσωτερικές του σελίδες φιλοξενούνται και άλλες γυναίκες-ισχυρές προσωπικότητες. Γυναίκες που έφθασαν στην κορυφή τον χρόνο που φεύγει και θα εξακολουθήσουν να μας απασχολούν με εντυπωσιακό τρόπο το 2022. Γυναίκες από τους χώρους της τέχνης, του σινεμά, της πολιτικής, της τηλεόρασης, των βιβλίων, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, του αθλητισμού  κ.ά.

Τα ολόχρυσα, επιτυχημένα αστραφτερά κορίτσια είναι εδώ. Στις σελίδες του γιορτινού BHMAGAZINO που υποδέχεται και αυτόν τον νέο χρόνο με χαμόγελα επιτυχίας, σιγουριάς και πολλές προσδοκίες για μία ακόμα πιο εντυπωσιακή πορεία στον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας. Happy New Year…