Για να αποκτήσουμε μία εκθαμβωτική εμφάνιση το βράδυ της παραμονής –και όχι μόνο- κάνουμε ένα από τα παρακάτω εντυπωσιακά χτενίσματα, που θα απογειώσει το σύνολο και το μακιγιάζ μας. Να τι μας τράβηξε την προσοχή μέσα από το Instagram.

Holiday Glam

Κάνουμε χωρίστρα στο πλάι και δίνουμε έναν κυμματισμό στα μαλλιά όπως οι παλιές σταρ του Χόλιγουντ, τη δεκαετία του 1940. Πρόκειται για ένα διαχρονικό χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση: Από ένα επίσημο δείπνο στο σπίτι μέχρι σε εταιρικά πάρτι που γίνονται μέσω Zoom. Για να το αντιγράψουμε:  Τυλίγουμε τα μαλλιά μας σε ένα χοντρό ψαλίδι για μπούκλες δίνοντας σε κάθε τούφα την ίδια φορά. Όταν τελειώσουμε, περιμένουμε ώσπου να κρυώσουν τα μαλλιά και χτενίζουμε απαλά με μία οβάλ βούρτσα. Τέλος, ψεκάζουμε με ένα σπρέι κρατήματος.


Σινιόν με clips

Ευκαιρία να κάνουμε ένα διάλειμμα από τα εργαλεία θερμότητας και τα πολλά προϊόντα στάιλινγκ, με ένα σινιόν.  Ιδανική επιλογή αν τα μαλλιά μας είναι ταλαιπωρημένα, φριζάρουν και δεν πειθαρχούν εύκολα. Εκείνο ωστόσο που το μετατρέπει σε ξεχωριστό και εντυπωσιακό είναι τα αξεσουάρ με λάμψη, όπως μπαρέτες και κλιπς τα οποία κοσμούν το κεφάλι μας, δίνοντας έναν effortless αέρα στο στυλ μας.

View this post on Instagram

A post shared by LELET NY (@leletny)

View this post on Instagram

A post shared by LELET NY (@leletny)


Sparkle, sparkle

Στο ίδιο ύφος είναι και αυτό το χτένισμα, το οποίο είναι απλούστατο αλλά μεταμορφώνεται μόλις του προσθέσουμε μία σειρά από αστραφτερά τσιμπιδάκια. Ιδανική πρόταση γα ένα casual αλλά γιορτινό λουκ.

View this post on Instagram

A post shared by LELET NY (@leletny)

Αναβαθμισμένη αλογοουρά

Είναι η πιο εύκολη λύση για τις μέρες που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τα απείθαρχα μαλλιά μας. Ωστόσο αυτή τη φορά κάνουμε μία αλογοουρά κάπως πιο ιδιαίτερη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι απλή. Για να την αντιγράψουμε: Κάνουμε χωρίστρα στη μέση και απλώνουμε ένα τζελ για ένα sleek, λείο κράτημα. Χτενίζουμε ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα το προϊόν. Στερεώνουμε τα μαλλιά σε αλογοουρά στο ύψος που επιθυμούμε. Στη συνέχεια, την κρεπάρουμε ελαφρώς για να αποκτήσει ανάλαφρο όγκο.

View this post on Instagram

A post shared by RYAN RICHMAN (@ryanrichman)