Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/12) η Αννίτα Ναθαναήλ. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Love It και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιστήθια φίλη της, Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Αναφέρθηκε στον μακρύ δρόμο που διανύει για την αποκατάστασή της, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2021 και αποκάλυψε πως η 35χρονη βρίσκεται σε καλό σημείο της ζωής της.

«Ήμουν και είμαι ο φύλακας άγγελός της. Μέχρι που ξεκίνησε το Survivor και της λέω… τώρα δεν μπορώ. Με παίρνει για να βρεθούμε και της λέω “Τώρα το θυμήθηκες που ξεκίνησε το Survivor;”. Δεν είναι fan», είπε αρχικά με χιούμορ.

Και πρόσθεσε: «Το κορίτσι μου είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο. Είμαι πολύ χαρούμενη. Αν βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στη ζωή του άλλου, μπορεί να δούμε πολύ εύκολα τον αντίκτυπο που έχουν οι πράξεις μας. Αυτό δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και σε εμάς τους ίδιους αλλά και όταν βλέπουμε την άλλη πλευρά να επωφελείται και να κάνει βήματα και εξελίσσεται».

«Η Ιωάννα είναι σε ένα πολύ καλό σημείο στη ζωή της. Ήταν δύσκολη η συνειδητοποίηση στο Παρίσι. Το βασικό είναι οι προσδοκίες να είναι ανάλογες των ιατρικών δυνατοτήτων. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα», κατέληξε η ίδια.