Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Αλκαίος, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του,  αποκαλύπτει τους λόγους που αποφάσισε πριν 12 χρόνια να πουλήσει το σπίτι του, να εγκαταλείψει  το τραγούδι και να μετακομίσει μόνιμα στη Μήλο. Γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο νησί και πώς βίωσε αυτή την αλλαγή στη ζωή του;

Τι ανακάλυψε για τον εαυτό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από την αλλαγή του ονόματός του; Τέλος, εξηγεί γιατί δεν θέλει να ξανανέβει σε πίστα και μιλάει για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

«Ουσιαστικά η Eurovision με έκανε να βάλω κάτω τον εαυτό μου και να τον σαπίσω στο ξύλο σε πολύ υψηλό επίπεδο, όταν βρισκόμουν στο νησί. Δεν ήμουν καλά ισορροπημένος μέσα μου. Δεν έβρισκα κοινωνικό πλαίσιο να βρεθώ και να μπορώ να μιλήσω με ανθρώπους. Βρήκα πλέον άλλες λύσεις, όπως το διάβασμα. Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν ήμουν 19, με πήρε η μπάλα και μέχρι να φτάσω στα 40 που έγινε η Eurovision, είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι.

Έκλεισε ο κύκλος για αυτό το έκανα. Εγώ το έλεγα χρόνια σε συνεντεύξεις μου και δεν με πήρε κανείς στα σοβαρά. Δεν θέλω να γίνω 60 χρονών και να είμαι επάνω σε μια πίστα. Δεν με φανταζόμουν έτσι. Το 2000 με 2010 δεν ήθελα να δουλέψω μέσα σε αυτό, άλλαξε όλη η δουλειά. Μπήκαν τα ριάλιτι και νέα παιδιά μετά από το 2002 κι έβλεπα να υπάρχει αντιμουσική» ανέφερε ο Γιώργος Αλκαίος.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: